Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmtippeket kérek? ( írnék...

Vérbe öltözött Anna kérdése:

Filmtippeket kérek? ( írnék smiley-t csak nem lehet. )

Figyelt kérdés

Hello,

Barátnőmmel hamarosan megyünk edzőtáborba, és viszünk laptopot. Hoznánk filmeket is, de nem toom milyet... Valami szolíd horror ( vagy nagyon extrát ) tudtok mondani! Félreértés ne essen, 12 évesek vagyunk!!! :D

2013. ápr. 27. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy a hangulatjel elengedhetetlen a kérdéshez.

Szerintem nézzetek valami Leslie Nielsen filmet:pl Drakula halott és élvezi nagy kedvencem.

Esetleg a Haláli hullák hajnalát,ha mindenképp horrort akartok(ez horrorvígjáték,de nem olyan durva. Bár így sem vagyok meggyőződve róla,hogy nektek való).

Egyébként nem tudom,miért akartok 12 évesen horrort nézni. Nem lesztek tőle menők és csak a saját lelkivilágotokat romboljátok vele. Nézzétek valamelyiket a fentiek közül.

2013. ápr. 27. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért akarunk horrort, mert nem vagyunk olyan beszariak. Manapság az ilyen idősek már minden horrort láttak, úgy hogy ennyi ! ;)

Igen, köszi, a Haláli hullák hajnalát már láttuk. További jó ötletek?

2013. ápr. 27. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

inkább valami vígjátékot vigyetek, vagy horror vígjátékot de, ne sima horrort. edzőtáborra inább lazább filmek illenek, mivel az ember általában hulla fáradt a nap végére, mi anno hugh hefnert néztük meg a barbiejait a TVbe annyira ki voltunk ütve, szóval... :D. hidd el jobban esik a nehéz nap végén nevetni egyet, mint halálra rémülten nem aludni semmit.

ne ezzel menőzzetek, ne ezzel legyetek menők, amit első írt, az nagyon jó film, nézzétek, meg. kicsit gagyi, de vicces.

2013. ápr. 27. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:

"Azért akarunk horrort, mert nem vagyunk olyan beszariak. Manapság az ilyen idősek már minden horrort láttak, úgy hogy ennyi ! ;) "

Nem,nem ennyi,mert 12 évesen nem vagy elég idős ahhoz,hogy ezt megítéld. Nem az a lényeg,hogy beszariak vagytok-e,vagy sem,hanem hogy egy ilyen film okozhat a későbbiekben pszichés problémákat(még akkor is,ha alatta nem félsz esetleg),amiknek később iszod meg a levét. Nem érdemes kísérletezni.

Különben meg lehetne annyi eszed,hogy tudd,aki felvág azzal ilyen idősen,hogy ő ilyen filmeket néz,az legtöbbször csak mondja,de nem látta. Csak a címét olvasta valahol :)

Csak jó tanácsok,ne kötekedésnek vedd!

2013. ápr. 27. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát jó, nem értik.....

Azért mondtam, hogy 12 éves vagyok, hogy NE igazi horrort mondjanak! Nem vagyok az a menőzős típus, de azért én is szeretem, ha kicsit megborzongok. Szerintem pl. A haláli hullák hajnalától nem lesz semmi bajom, mert az inkább vígjáték, mint horror. Vígjátékokat is viszünk ( főleg azt ) csak azért néha jó 1-2 ilyen filmet nézni. Mindenképpen este néznénk, mert napi 2 edzés van, és abba nem férne bele......

1 ilyen filmet akartunk nézni ( simán ketten ) azzal nem tudnánk mit menőzni :D

De ha ennyire le akartok beszélni róla, akkor jó, megfogadom a tanácsotok. :)

Valami izgis filmet nem tudtok mondani?

Ja, és még azt szerettem volna kérdezni, hogy meséltek nekem valami " Elrabolváról " és nem vagyok biztos benne, hogy meg-e nézzük. Valaki aki esetleg látta? ( tudom, hogy vannak benne durva részek, ezért kérdezem, hogy elfogadható- e lenne nekünk )

Előre is köszi!

2013. ápr. 28. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:

nem olvastam a válaszodat kérdező , ezért írtam úgy meg a kommentemet, de a 2. válaszod más megvilágításba helyezte a dolgot.

nem kifejezetten horror ( vagy én nem mondanám annak, van benne pár durva rész, de megdöbbentően jó) a hívatlan vendég borzongató, nagyon ( vagyis nekem az volt ( nagyon félek a horror filmektől, de ez még nekem is bejött)).

jó szorakózást . :D

2013. ápr. 28. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
2-es voltam
2013. ápr. 28. 23:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, megnéztük a hívatlan vendéget, és nagyon jó volt :D

Köszi mondenkinek!!!!

2013. máj. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!