Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy lehet egy filmre felirato...

Hogy lehet egy filmre feliratot tenni?

Figyelt kérdés
letöltöttem egy filmet (would you rather) és angol, nincs szinkronizálva, és töltöttem le hozzá feliratot, de nem tudom hogy tudnám rátenni a filmre :( ha valaki tudja és segítene, azt nagyon megköszönném :)

#film #angol #felirat #szinkron #would you rather
2013. ápr. 25. 12:24
 1/4 HalkHogen ***** válasza:
100%

Azonos könyvtárba teszed a filmet és a feliratot. Nevük legyen ugyanaz. Pl. Batman.avi és Batman.srt

Innentől automatikusan felirattal megy majd.

2013. ápr. 25. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Annyit hozzáfűznék még az előttem szólóhoz,hogy windows media playerrel nem biztos,hogy aláteszi a feliratot. Ha nem,akkor töltsd le mondjuk a KMplayert és azzal indítsd el a filmet(és persze a felirat neve ugyanaz legyen,de ha nem az,akkor is betudod tallózni a programmal a feliratot,ha mondjuk egy másikat akarsz rátenni).

Ha DVD-n nézed esetleg,akkor pedig nyomd meg a távirányítón a subtitle gombot a film elindítása után,ha nem kérdezné meg elindítás előtt,hogy melyiket rakod rá.

2013. ápr. 25. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Heló!

A BS playerrel meg alapból - tehát a lejátszó leszedi neked - szedhetsz le hozzá feliratot, ráadásul választhatsz angol és magyar között is. Az egyből be is teszi utána. Kényelmes és hasznos megoldás.

2013. ápr. 25. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :) majd ki is próbálom ;)
2013. ápr. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!