Szerintetek is nagyon béna a South Park utolsó 6-8 évada?
Heló!
Számomra több benne a gyengébb rész, az utolsóakban, mint mondjuk az első 6-7-ben, mindazonáltal így is szórakoztató volt számomra, és továbbra is vannak telitalálat epizódok, amiket már nem is tudom hányadszor nézek meg újra - Die Hippie, Die például.
Hogy kiölnék e az élményt? Én nem vettem észre hasonlót, számomra lehetetlennek tűnik, hogy egy sorozat későbi évada bárnyékolja a sorozat előbbi részeit. Főleg úgy, hogy itt összefüggő történet voltaképp nincs is.
Én várom a következő évadokat, biztos lesznek benne jó részek, azok után úgyis beszüntetik - a tervek szerint. a jó zárása lesz, egy percig se fogok panaszkodni, de én is azért úgy vagyok vele, hogy a tervezett évadok után húzni, nos elég érthetetlen lenne - és a többi jelző...
egy kicsit tényleg elfáradt... én is kb a 9. évadtól érzem fárasztónak, de például a legújabb évadban is van olyan rész, ami szuper... de tényleg kevesebb
meg most már, ennyi év után nem sok feldolgozni való maradt, az aktuális amerikai történések meg nekünk (nekem legalábbis) kicsit idegen, kevésbé értem, értékelem
szerintem beszüntetni nem kell azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!