Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is nagyon béna a...

Szerintetek is nagyon béna a South Park utolsó 6-8 évada?

Figyelt kérdés
Régen nagyon jó kis mese volt, és evvel az utolsó százegynéhány résszel nagyon elszúrták, és már undorral nézm az újakat... és persze fapofával. Kiölik a kellemes élményt, amit a régi részekhez társít az ember. Jobb volna már beszüntetni szerintem
2013. ápr. 24. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Számomra több benne a gyengébb rész, az utolsóakban, mint mondjuk az első 6-7-ben, mindazonáltal így is szórakoztató volt számomra, és továbbra is vannak telitalálat epizódok, amiket már nem is tudom hányadszor nézek meg újra - Die Hippie, Die például.

Hogy kiölnék e az élményt? Én nem vettem észre hasonlót, számomra lehetetlennek tűnik, hogy egy sorozat későbi évada bárnyékolja a sorozat előbbi részeit. Főleg úgy, hogy itt összefüggő történet voltaképp nincs is.

Én várom a következő évadokat, biztos lesznek benne jó részek, azok után úgyis beszüntetik - a tervek szerint. a jó zárása lesz, egy percig se fogok panaszkodni, de én is azért úgy vagyok vele, hogy a tervezett évadok után húzni, nos elég érthetetlen lenne - és a többi jelző...

2013. ápr. 24. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:

egy kicsit tényleg elfáradt... én is kb a 9. évadtól érzem fárasztónak, de például a legújabb évadban is van olyan rész, ami szuper... de tényleg kevesebb

meg most már, ennyi év után nem sok feldolgozni való maradt, az aktuális amerikai történések meg nekünk (nekem legalábbis) kicsit idegen, kevésbé értem, értékelem

szerintem beszüntetni nem kell azért...

2013. ápr. 24. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
azt vettem észre, hogy semmi kreativitás, és semmi ötlet nincs az új részekben. Aki kitalálja, az leül a híradót megnézni, és onnan merít ötletet, vagy az aktuális mozifilmeket dolgozza fel, vagy épp valami aktuális internetes hóbortot.
2013. ápr. 25. 07:02
 4/4 Garrison 2001 ***** válasza:
Hát igen, elég bénák az SP új évadjai,de szerintem ez azért van mert a rengeteg év során már kezdenek kifogyni az ötletekből. Egyébként nálam kb. a 11. évadnál kezdődött a romlás.
2013. aug. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!