Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet nagyon...

Bubobubo kérdése:

Keresek egy filmet nagyon nagyon régen láttam félálomba és sajna nem tudom a címét! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Naszóval a következőkre emlékezem: Egy fiatal srác az apjával él és focizik vagy mit csinál amikor a szomszéd ablakához megy benéz rajta ahol természetesen egy fullos csaj öltözik észreveszi a gyereket de belemegy a játékba majd összejönnek de a csaj kikezd a gyerek apjával is és vele is aktív szexuális életet él ha jól emlékszek egy biliárdasztalon szexelnek amikor a srác rajtakapja őket. A csaj időközben kinyírja a bejárónőt valami dróttal vagy mivel felbuktatja a lépcső tetején és az öreg hölgy legurul a pincébe. Természetesen apa és a fiú nagyon összevesznek valami ilyesmi rémlik. Remélem tudtok segíteni előre is köszönöm!
2013. ápr. 23. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:

akkora király vagyok... csak foltokban rémlett, úgyhogy előbb a színésznőt kellett megtalálni és csak utána a filmet, de sikerült. :)

Bűnhődjenek az ártatlanok (Scorned)

Shannon Tweed a "fullos csaj", aki egyébként egy időben a B-kategóriás filmek királynője volt.

2013. ápr. 24. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Te egy isten vagy baszod köszönöm szépen!!!!
2013. ápr. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!