A Taxinak lesz 5. része?
Figyelt kérdés
Ez volt a legutóbb megjelent taxi,azóta nem készült új rész,pedig jó film,szerintem.:
Évekkel ezelőtt ahogy olvastam aki Danielt alakítja,sokszor balhézott,és miatta kellet sokszor elnapolni a forgatást.
Szóval lesz Taxi 5?
A T4XI az 2007-es megjelenésű,azóta pedig már eltelt pár év.
2013. ápr. 22. 22:31
1/4 anonim válasza:
Bár én sem tudom biztosan, hogy lesz-e, de nagyon valószínű, hogy nem :( A Danielt alakító színész eléggé balhés, ahogy te is írtad: drog, ital és nem olyan régen öngyilkosságot kísérelt meg, szóval nagyon kétlem, hogy olyan állapotba hoznák, hogy le tudjon forgatni egy taxi filmet :( Sajnos...
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit ünneprontó leszek, de remélem, hogy nem. A Taxinak az első része az a film amit talán legtöbbször láttam, szinte a 9-est súrolja nálam a 10-es skálán. A második már jóval gyengébb árnyék lett, azért az is jó, egy gyenge 7-es mondjuk nálam. A harmadik már jóval erőltetebb lett, az erényeit a filmenk annyira kidomborították, hogy már idegesítő volt sokszor, én így hogy imádom a Taxi-kultuszt, adok egy 5-öst rá. A negyedik viszont kifejezetten gyenge film lett. Annyira felturbozótt lett, mind a taxi, mind a látvány, sok jelentenek köze sincs a taxihoz, füveznek, fociznak, lövöldöznek, a hangulat, ami a háromig azért valamennyire hasonlított az elsőhoz, teljesen megváltozott és ez is csak az újabb vérzési pontját adta a taxinak. Nálam 3,5 a 10-ből ez a rész. Ráadásul az első tök reális volt. Láttuk ahogy várt az engedélyekre, a gyorsasága is még a 217 és 190 km\h volt, ami végülis nem olyan durván sok. Egy autóval, főleg ami ilyen felturbózott (amatőr vagyok, nem tudom máshogy kifejezni:D), simán lehet max-on 240 körül menni szerintem, már egy Passat-al is lehet 210-220 körül. És ahogy ő vezet el lehet érni a 217-et. Egyébként meg, most így magunk közt, nekünk is már volt olyan, hogy városban 140-150-el mentünk, tehát viszonylag reális ez a két szám. De a második és a negyedik résznél azt hiszem 350 körül (!) mértek, a 3.-ba meg 298, de utána még rákapcsolt valami turbóizével és szerintem vagy gyorsult 40km/h-t. Tehát mondhatjuk rendszeresen 300 felett ment, több mint 100km/h-s különbséggel a legdurvább mérésétől az elsőbe. Meg a négybe hogy néz már ki a taxija??? Az egyhez képest egy buborék. Plusz még az egybe iszonyat jó húzás volt a Ponyvaregényes zene, de később meg azt a gagyi Black Eyed Peas-t nyomatták, amivel csak tovább popularizálódott a sorozat. Mindegy 1 szó mind 4956, szerintem fölösleges lenne egy olyan részt gyártani amivel ezt a romló tendenciát (ha megfigyelitek nálam 1,5 ponttal kevesebb kb. részenként) még tovább folytatnánk addig ameddig már nem csak egy gyenge, hanem egy kifejezetten szörnyű filmet látunk. Szerintem az első király, a második jó kis szórakozás, a harmadik nézhető, a negyedik pedig gyenge lett. Nem kell ide már egy rosszabb rész. Ez így pont jó, megáltunk a rossz lépcsője előtt.
3/4 anonim válasza:
szerintem az egy jo ötlet lenne ha danielnek és émiliennek felnőnének a gyerekeik és így folytatódna a rész
4/4 Patriksztár válasza:
Már van...Sajnos...
Tegnap néztem meg a filmet félig, nem tudtam tovább nézni.
Nem szoktam filmeket ócsárolni, mindig találok bennük valami jót de ebben...Nem lehetett sajnos. Tele van káromkodással, béna, elhúzott poénokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!