A Nem fogadott hívásban ki telefonálgatott? (több lent)
Szóval... Amikor bemegy a nő a kórházba, akkor az egyik kórteremben a gyerekágyban van egy baba, és a kezében egy telefon. Amikor a nő odanéz, a baba megfordul, és el kezd gonoszul vigyorogni meg a mobilt nyomkodni.
De később a szellőzőben (vagy nem tudom hol)van egy holttest, és annak a kezében is ott a telefon, és az is megmozdul.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem tudom, hogy ki hívogatott...
Melyik verzióról van szó? Az eredeti(jobb) vagy a remake verzióról?
Én úgy tudom (már amennyire emlékszem,rég láttam),hogy van egy gyerek,akit megölt(vagyis pontosabban hagyott meghalni az anyja),és az ő szelleme,vagy mije terjesztette ezt az átkot. Aki meghalt,annak a telefonjából kiválaszt egy számot,és azt hívja fel(a filmben néha úgy oldják meg,hogy a hulla hívja,de igazából csak az átok hatása ez).
Szóval a holttestek csak afféle "közvetítőt eszközök",vagy hogy is mondjam. Jobban is meg tudnám fogalmazni,de kissé fáradt vagyok :) Azért remélem valamennyit segíthettem. Ja és amiket elmondtam,azok az eredeti verzióra vonatkoznak,a remake-ről nem tudok véleményt mondani,de nem különbözhet sokban a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!