Megtudja mondani valaki hogy a District 9-ben hogy értik meg egymást az emberek és az idegenek?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok hogy aki látta feltűnt e ez neki mert az idegen végig csak röfög mint egy malac!2009. szept. 24. 23:42
1/6 anonim válasza:
Mert az emberekhez a lények egy tört angolt beszélnek. Ha eredeti nyelven nézed akkor ki lehet venni egy-két angol szót a lények beszédéből.
2/6 anonim válasza:
Mivel a film cselekménye körülbelül 20évvel az idegenek érkezése után játszódik, ezért valószínű hogy ennyi idő alatt azok akik rendszeresen kapcsolatban vannak velük (MNU) már megtanulták a nyelvüket annyira hogy megértik amit mondanak
3/6 anonim válasza:
Igen,de attól még logikátlan, hogy az idegen a saját nyelvén a pasi meg angolul beszél.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is megtanulhatták az idegenek ezt a nyelvet. mondjuk nekem annál a résznél, amikor megláttam, hogy az úfólányon melltartó van, lefagyott az agyam. nekem a vártnál rosszabb film volt
5/6 anonim válasza:
Elképesztő ez a film. Egyik legjobb,amit edig láttam.
Én úgy vettem észre, hogy nem igazán értik az emberek. Wikus is csak azután, hogy megfertőződött.
6/6 anonim válasza:
Én is megnéztem épp most.
Amikor láttam a bemutatóját melóhelyen, akkor kollegával röhögtünk, hogy mi ez a szar.
azt olvastam róla 1-2 jó kritikát kíváncsi lettem.
Hát mit mondjak... Talán 5év alatt az első eredeti egyedi film. Ilyen még nem volt szerintem ami ilyen stílusban mutatja be a sztorit. Iszonyat jó volt. Mindenképpen az év filmje. Avatart még nem láttam, de láttatlanban is azt mondom, hogy nem annyira jó mint a district 9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!