Pár elgondolkodtató kérdés; Alkonyat vámpírjai wtf?
A helyzet a következő: Bedöglött az internet és nagy unalmamban kidugtam a pofám a szobából, megnéztem mit csinál anyum, gondoltam beülök mellé filmezni, legyen egy kis unaloműzés. És balszerencsémre pont az Alkonyatot kezdte lesni, én meg (még nem láttam) gondoltam most megnézem a híres, hírhedt film pár részét vele.
Ennek kapcsán jött a fejembe pár kérdés.
1. A vámpír mindig úgy néz ki, mint amikor átváltoztatták. Ha Bea fejére nő egy g*cinagy pattanás, akkor az is szuperizálódik és lesz belőle egy nagyobb? Nagy fehér gennyel a közepén, vérszomjas gyilokpattanás? :D
2. Jákob visel bolha nyakörvet? Ha nem, akkor vannak apró kis bogarak a szőrében? Ha igen, akkor hova tűnnek, mikor ember alakban van? Visszahúzódnak a bőre alá a szőrszálakkal?
3. Jákob bundája hova tűnik? Logikus gondolat, hogy visszabújik a bőre alá. Akkor hord télen kabátot? Vagy azért mindig félmeztelen, mert ezért melege van? És mi történik, ha valami baki folytán meghal, és megtalálja egy random járókelő, aztán beviszik a hullaházba és felboncolják? Kifordul a prémes belseje? Doki szerintetek szétkürtölné, vagy hazavinné a nőjének bundaként?
4. Miért mennek mindenhová kocsival (még éjszaka is, mikor mindenki már alszik és senki se látná meg őket), ha a hiperszuper fénysebességes mozgásukkal lazán leelőznek egy ferrarit is?
5. Hallhatatlanság mit jelent? Ha egy bazi nagy kisbolygó becsapódik a földbe, akkor ha véletlen pont egy nagyobb darabkán van a vámpírcsávó, ami épségben kirepült az űrbe, akkor örökké sodródni fog az univerzumban?
6. Ha utóbbi bekövetkezik és megtalálják őt az ufók, akkor az ufóvér ugyan olyan jó lesz mint az emberi v. állati? És ha néhány ember is túléli, mondjuk az űrállomás pár tagja, akkor az ufók megölnék őket, mert azt hinnék, olyanok mint Edvárd?
7. Ha a földet elönti egy cunami és minden szárazföld víz alá kerül, akkor Edvárd örökké az óriási világtengeren fog lubickolni, mert nem tud megfulladni?
8. Edvárd vesz egyáltalán levegőt?
9. Ha a vámpírok szaglása kifinomultabb, mint bármely élőlényé a földön, akkor a nagy földi légkörzés miatt mind a 7 milliárd ember szagát érzik? :D
10. Ha edvárd biológiailag nem él, nem vesz levegőt és nincs vérkeringése, akkor hogy tudta megbűvölni a pecerét, hogy meghágja Beát?
Igen érdekes kérdések:) túl sokat neteztél, hirtelen rádtört a valóságérzés, és akkor jutottak ezek eszedbe, hogy az egész megválaszolatlan és kidolgozatlan meg hiányos?
Enegm mondjuk az is érdekelne, hogy mi ban ha Bellának megvan a havibaja? Az is vér, Edward érzi nem? Meg mindenki, bemennek az iskolába, és mi van ha ott megvan valakinek?
Na de a kérdésekre válaszolva. A köny alapján próbálnék meg válaszolni.
1.A vámpírok szépek és tökéletesek, ha átváltozik, nem lesz rajta semmiféle ragya vagy pattanás, csodálatos lesz és szuper.
2.Szerinem nem a bőre alatt van a szőr. Talán csak farkas formában bolhásak. Ember formában meg felköltöznek a hajába. Talán azért is rövid. (igazából azért rövid mert úgy farkas formában is rövid a szőre szal..nem hinném hogy egyáltalán bolhásodnának, a bolhák nem illenének a képbe)
3.Nem hinném hogy belül szőrős lenne. Ha meghal, visszaváltozik emberré és úgy marad. A bundája meg..csak úgy lesz.
4.Biztos ami biztos. De nem csak Belláért meg a többi halandóért mentek autóval? Ha maguk voltak, biztos futottak.
5.Akkor ott fog lebegni az űrben, vagy éhenhal.
6.Szerintem az erkölcsei nem engednék, hogy ufókat öljön, mert ember se, akkor biztos ufót se..Ha meg mégis elkezdené, nem lesz túlélő. Max csinál magának egy társat, és együtt éhenhalnak, vagy azt sem.
7.Ja, örökké úszkálhat.
8.Csak a látszat kedvéért. Otthon biztos nem fársztja magát ilyesmivel.
9.A szagok idővel elgyengülnek a levegőben, úgyhogy nem biztos.
10.Ez valahogy úgy volt, hogy a vámpírok változatlanok, de Edward uyge termékeny volt amikor átváltozatták, és az még használható. Vagy nem, nem tudom. Biztos azért, hogy happy end lehessen a vége.
Kérdezőnek igaza van!
Az élet csak életből születhet.
A vámpír max társat csinálhat magának,gyereket biztos nem mivel élettelen,inkább csak létező lény,élőnek nem mondható.
Létezése csak életek árán lehetséges.
Ez kész...Köszönöm ezt a pár percet amit felhőtlen röhögéssel töltöttem el :D
Én is megnéztem amúgy, hogy miért olyan nagy szám a film, de még erre nem jöttem rá. Egyszer nézhető kategória nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!