Egy VHSrip-es film hogy készül? Illetve hogy kell készíteni?
Torrentoldalakon néha látni vhs-ből rippelt filmeket. El nem tudom képzelni,azok hogy készültek,valaki le tudná írni?
Előre is köszönöm!
Mondjuk DVD-videóval. Nekem olyan van pár éve. Sok régi kazettám volt, s szükségem volt pár film szinkronjára, vagy magára a filmre.
Beteszek egy üres DVD-t, elindítom a videokazetta lejátszását, s azt átmásolja a gép a lemezre egy gombnyomásra. Egyszerű.
Óh,ez ennyire egyszerű? Azt hittem külön egészen speckó berendezések kellenek hozzá.
#HalkHogen:annyiban még tudnál esetleg segíteni,hogy hol lehet kapni ilyen DVD-video-t? Illetve van valahol angol nyelvű leírása a készüléknek? (utóbbi csak azért kell,mert egy külföldi ismerős kérdezett eredetileg a dolog felől).
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Mondjuk itt:
Dehát írd be a Google-ba, hogy DVD-videó kombó, s keresgess. Csak jól nézz utána, mit veszel, mert azért nem két fillér egy normális készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!