Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Gyilkos...

Mi a véleményetek a Gyilkos elmék című sorozatról?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézni, de nem bírok vele leállni, bár vannak olyan részei, amik után úgy megyek ki éjszaka pisilni, hogy minden utamba eső villanyt felkapcsolok :D
2013. ápr. 18. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik. Sajnos vannak ilyen dolgok a valóságban is,az épp elég lenne,de még szórakoztatás céljából ezt fel is használják...hát bár ez egyéni ízlés kérdése,én nem szeretem a sorozatot.
2013. ápr. 18. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem tetszik, mert a valóságot mutatja be, hogy mennyi szörnyűség létezik a világban, és nem minden olyan rózsaszín mint a szappanoperákban...
2013. ápr. 19. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Előző-

Az egy dolog. Viszont ez a sorozat csak szórakoztatás céljából felhasználja ezeket a dolgokat. Tényleg nem rózsaszín a világ,viszont vannak rendes filmek,amik ezt jól ábrázolják is,nem csak szórakozást nyújtanak.

2013. ápr. 19. 13:57
 4/10 -Niky- ***** válasza:
58%
Én nagyon szeretem, minden részét megnézem.Igaz hogy rémes milyen gyilkosságok vannak, de könyörgöm a horror filmek is javában erről szólnak.és még egy filmet lehet szeretni attól h sorozatgyilkosok vannak benne.én azért szeretem mert a helyszínről és arról hogyan ölnek meg valakit megmondják h az milyen ember és mi miatt került abba a helyzetbe.és így nagyon sok embert megvédenek a saját életük kockáztatásával.
2013. ápr. 19. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

"Igaz hogy rémes milyen gyilkosságok vannak, de könyörgöm a horror filmek is javában erről szólnak."

Lehet,csakhogy a horrorfilmeket leginkább egy réteg nézi,rétegműfaj. És nem is sugároznak olyan gyakran horrort és olyan időpontban,mint az ilyen sorozatokat.

"és így nagyon sok embert megvédenek a saját életük kockáztatásával."

Igen,csak ahogy előttem is mondták,az élet nem rózsaszín. Ezeknek az önfeláldozó rendőr történeknek a fele sem igaz,és az esetek nagy részében nem sikerül elkapni a tettest,nem lesz "hepi end".

Persze lehet szeretni az ilyen sorozatokat is,mert izgalmas,de hosszútávon szerintem nem tesz jót. Akkor már inkább a Dextert ajánlanám.

2013. ápr. 19. 19:06
 6/10 -Niky- ***** válasza:
73%
Kinek a pap, kinek a papné.Én a Dextert utálom
2013. ápr. 19. 19:08
 7/10 A kérdező kommentje:
azzal mondjuk én is egyetértek, hogy nem kéne mondjuk a coolon fél nyolctól vetíteni. vannak olyan részei, amik nemhogy a 12-es, de még a 16-os karikába sem igen férnek bele...
2013. ápr. 19. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
én a gyilkosokkal szimpatizálok, Hasfelmetsző Jack is egy zseni volt
2013. ápr. 26. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon jó a sorozat.

ÉS! Nem csak szórakoztatás a célja... Egy kicsit betekintést nyerhetünk a "sötétebb" világba. Az egy dolog, hogy hallunk ezt-azt, de ez a film közelebb visz minket hozzá.

Engem eléggé megdöbbent a film, hogy mennyi ocsmányságot tudnak művelni az emberek, szóval rohadtul nem szórakozom rajta. Viszont felkelti az érdeklődésem, és többet akarok róla tudni.

2013. máj. 18. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első három válaszolót sajnos elolvastam. Nem szórakoztatás céljából készült. Inkább tájékoztató, és figyelemfelhívó.
2013. jún. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!