Mi a véleményetek a Gyilkos elmék című sorozatról?
Előző-
Az egy dolog. Viszont ez a sorozat csak szórakoztatás céljából felhasználja ezeket a dolgokat. Tényleg nem rózsaszín a világ,viszont vannak rendes filmek,amik ezt jól ábrázolják is,nem csak szórakozást nyújtanak.
"Igaz hogy rémes milyen gyilkosságok vannak, de könyörgöm a horror filmek is javában erről szólnak."
Lehet,csakhogy a horrorfilmeket leginkább egy réteg nézi,rétegműfaj. És nem is sugároznak olyan gyakran horrort és olyan időpontban,mint az ilyen sorozatokat.
"és így nagyon sok embert megvédenek a saját életük kockáztatásával."
Igen,csak ahogy előttem is mondták,az élet nem rózsaszín. Ezeknek az önfeláldozó rendőr történeknek a fele sem igaz,és az esetek nagy részében nem sikerül elkapni a tettest,nem lesz "hepi end".
Persze lehet szeretni az ilyen sorozatokat is,mert izgalmas,de hosszútávon szerintem nem tesz jót. Akkor már inkább a Dextert ajánlanám.
Szerintem nagyon jó a sorozat.
ÉS! Nem csak szórakoztatás a célja... Egy kicsit betekintést nyerhetünk a "sötétebb" világba. Az egy dolog, hogy hallunk ezt-azt, de ez a film közelebb visz minket hozzá.
Engem eléggé megdöbbent a film, hogy mennyi ocsmányságot tudnak művelni az emberek, szóval rohadtul nem szórakozom rajta. Viszont felkelti az érdeklődésem, és többet akarok róla tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!