Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a The Walking...

Mi a véleményed a The Walking Dead, A gyalogló halott című sorozatról, igaz az hogy ez a Világ legjobb sorozata?

Figyelt kérdés

The Walking Dead, A gyalogló halott

[link]

2013. ápr. 16. 23:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet jól lefordítani ezért is hagyták szerintem a fordítók is meg "The Walking Dead"-nak és nem égtek ilyen idióta nevekkel. Na mindegy. Az hogy a világ legjobb szorozata legyen erősen kétlem. Főleg mióta kb. a kormányzó nincs a sorozatban teljesen elvesztettem az érdeklődésem a sorozattal kapcsolatban. Egyszerűen ugyan az történik újra és újra, és kezd unalmas lenni NEKEM!. A kormányzó egy jó kis színfolt volt a sorozatban, egy érdekes karakter akit tényleg lehetett utálni. Mióta ő nincs a sorozatban, azóta nem sikerült még egy olyan jó karaktert belerakni ami nagy kár.
2016. máj. 17. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!