Romantikus filmet keresek, ajánlatok? Bővebben lent
Tudom, hogy rettentő sok ilyen kérdés van már itt, de már minden érdekeset láttam amit írtatok, s gondoltam hátha tudtok újat. Google-ba se találtam már semmit. Csak 1990-től újabbak érdekelnek. Amelyeket láttam: 500nap nyár, A csaj nem jár egyedül, Buli az élet, Csak szexre kellesz, Édes november, Külvárosi kamaszok, Lehetek az eseted, Séta a múltba, Szerelem sokadik látásra, Változó szerelem, Barátság extrákkal, A fúk nem sírnak, Dear John, Szerelmünk lapjai, Igazából szerelem, PS. I love You, Napos oldal, A felhők felett 3 méterrel.
Kedvencem ezek közül a Dear John, Napos oldal. Inkább sírósabbakat néznék, vígjátékokra már kiégtem.
Heló!
Másodpercenként 5 centiméter.
Köszi az ajánlatokat! Egy-kettőt láttam is már belőlük, a többi után meg korábban utána jártam, de nem tetszettek.. :)
Utolsónak üzenem, hogy nem Feith, hanem Keith, és láttam már. Jó film! :)
Várom a többi ajánlatot..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!