Csillagkapu sorozatot hogyan kell nézni? Filmek, SG-1, Atlantis. Melyiket mikor? Hogy jönnek sorban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 12:22
1/2 anonim válasza:
Sorrendben Csillagkapu \A film\ ,sg1,Atlantisz.Úgy nézed ahogy tetszik mert az Atlantisznak más története,és nagyrészt más főhősei\az sg1 ből is feltünnek szereplők rendesen\ vannak nekem mindkettő nagy kedvencem,bár az Atlantisz sokkal látványosabb.
2/2 anonim válasza:
1994-es Csillagkapu film, Csillagkapu SG1 első 8 évad, Csillagkapu SG1 9-10. évad és Atlantisz 1-2. évad egyszerre aztán Atlantisz 3-4-5. évad. Az Igazság ládáját és a Continuumot én ezek után néztem, aztán elkezdtem Stargate Universe-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!