Mondanátok jó sorozatokat?
-katedrális
- Róma
- Tudorok
- Mentalista
- A médium
- Hősök
- Gyilkos elmék
- Helyszínelők
- Elit alakulat
- Hős alakulat
ma 15:24 vagyok
A trónok harcára vagyok kíváncsi mert nem láttam. Érdemes megnézni??
A trónok harcát csak darálva érdemes, nem olyan izgi, mint az előzetesek-de szépek a képek, és van története.
Kérdező: Breaking Bad.
A kémiatanár rájön, hogy rákos, és nincsenek tartalékai a családja számára. Elhatározza hát, hogy a gyors pénz érdekében ő fogja főzni a környék legjobb amfetaminját. OLTÁRI!
Köszönöm szépen mindenkinek :)
én olvastam könyvben a Trónok harcát, szóval nekem tetszik, de lehet, hogy mást annyira nem köt le :)
úúú én is imádom a PLL-t és ezeket ajánlom:
The Vampire Diaries
Teen Wolf
The Secret Circle (bár csak1 évados azért nagyon jó)
Terra Nova (szintén csak 1 évados)
The lying Game ( a PLL rendezőjétől)
Carrie naplója
Switched at birth
New Girl
Glee - szárok leszünk
Baby Daddy
A legtöbbet letöltött torrent, és a nézettsége is jó, és hatalmas a visszhangja, természetesen nem csak téged köt le.
Sorolom a sorozatokat:
Justified, Suits, Breaking Bad, The Shield, Sons of Anarchy, The Wire, Dexter, Firefly, Hannibal, Homeland, Lost, Shameless (US), Sherlock, The Walking Dead, House, Boardwalk Empire, Southland, Downton Abbey, és millió brit sorozat, amiknek a címe fejből nem jut eszembe.
Ezek voltak a komoly drámák, vígjátékokat írom külön:
Parks and Recreation, How I Met Your Mother (bár az utóbbi pár évad nagyon gyenge), Community, Arrested Development, Misfits, Better Off Tead, The Big Bang Theory, Entourage, Eastbound & Down, Modern Family, New Girl, Office (UK), és hirtelen ennyi jut eszembe.
Az összes amit írtam nagyon jó sorozat, persze mindenkinek más az ízlése, szóval biztos, hogy pár darab azok közül nem fog bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!