Miért szüntették be a Teletubbies-t?
Figyelt kérdés
Nem mintha rajongó lettem volna, csak én sosem tudtam meg az okát :/2013. ápr. 14. 08:16
1/7 anonim válasza:
nem tudom :( de én örülök neki,kis koromban féltem tőlük :DD
2/7 anonim válasza:
biztos ennyire volt igény, nem minden mese tart évtizedekig. Nekem tetszett, aranyosak voltak a tabik.
3/7 anonim válasza:
Valami a homoszexualitás miatt. De nem tudom pontosan, csak hallottam, ahogyan akkoriban két kolléganőm erről beszélt. De mivel nincs gyerekem, nem is érdekelt a téma, így csak halványan emlékszem.
4/7 anonim válasza:
nemár...a tabik olyan kis gyerekeknek szóltak, akik nem is foglalkoztak még a nemiséggel
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy miről szólt, azt sem tudom mi az, vagy mik azok, ennyit hallottam akkoriban róla, már régen volt. Homoszexualitásra "ösztönzött", valami ilyesmit hoztak ki belőle a szakértők, ezért tiltották be azonnali hatállyal. De mondom, nem tudom pontosan, csak akkor beszélték a kolléganőim, és félfüllel hallottam, de nem érdekelt annyira, hogy jobban foglalkoztasson.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire igaz, (szerintem semennyire) én azt olvastam, hogy egy kisfiú felvágta a hasát, hogy van-e benne tv... :|
7/7 Molli11 válasza:
Én is azt hallottam, hogy egy kisgyerek felvágta a hasát mert a ott a figuráknak valami tv volt. De persze nem biztos csak pletyka. Én mindenesetre sokat néztem amikor kicsi voltam és soha eszembe se jutott ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!