Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek összejön klaus és...

Szerintetek összejön klaus és carolien?

Figyelt kérdés
több spoiler is szól róla hogy caroline elmegy new orleansba klausnak segiteni,de ott is marad,vagy visszajön az 5 évadba???
2013. ápr. 12. 22:39
 1/2 FannaL ***** válasza:
Remélem, de ha ezt is úgy elhúzzák mint a Delena szálat akkor már ez sem lesz érdekes. Bár Tyler vissza jött Mystic Falls-ba szóval Car nem hagyná csak úgy magára. Én még nem hallottam ilyesmiről, hogy CAroline Nik után menne.
2013. ápr. 12. 22:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nem, mert abszolút nem passzolnak össze.

Egy x száz éves vámpír majd biztos egy 18 éves kis szőke libába fog ilyen észvesztően beleszeretni, akinek az agykapacitása egy szarvasbogáréval egyenlő, ráadásul mint barát is teljesen megbízhatatlan, legfőbb problémája a hülye bálok szervezése.

Én imádom a sorozatot, mindegyik színészt, Caroline is nagyot alkot, de ez a Klau-Car szál engem rettenetesen irritál benne. Carolinet sokkal inkább Stefan oldalán tudnám elképzelni, remélem az írónő inkbb errefelé megy majd el...

2013. ápr. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!