Az RTL Klub már sose adja le a Vészhelyzet utolsó évadát?
Figyelt kérdés
Pont a 14.-nél hagyták abba, asszem azt is csak félig adták le tavaly ősszel. Tavasszal kellett volna folytatniuk, de nem tették. Oké, én elhiszem, hogy már kevesebben nézték, mint a sorozat kezdetén, de én pl. kb. 15 éve nézem a sorozatot és szerintem vannak még így rajtam kívül. 7 évesen kezdtem nézni. Nagyon érdekelt volna, hogy mi történik a végén, amúgy ez amerikában is sokkal több nézőt vonzott a képernyők elé, mint a korábbi (10-14.) évadok. Olyan gáz ez, hogy egy sorozat legutolsó évadát nem adják el, amikor gyakorlatilag az elejétől ők adják (bár legelőször az m1-en ment ha jól emlékszem, de csak nagyon rövid idegi). Tud valaki valamit arról, hogy terveznék leadni a végét is? Én már írtam az rtl-nek, kétszer is, fél éve, és nemrég is, de egyik mailemre sem érkezett válasz.2009. szept. 23. 12:16
1/3 anonim válasza:
Az utolsó évadot, ha jól tudom elkezdte leadni, de még 2008 december környékén abbahagyták a grace klinikához hasonlóan.Az évad felénél járhattak ekkor!
[link] Innen le tudod tölteni!
2/3 A kérdező kommentje:
Örök hálám :) De akkor jól emlékeztem, a 14. évad feléig adták le, mert itt is csak addig vannak magyar címek, a 14 második fele és a 15. egész évad már egyáltalán nem lett szinkronizálva, tehát adásban sem volt.
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!
2009. szept. 26. 16:30
3/3 A kérdező kommentje:
Na, tegnap reklámozták a retkek hogy október 27-től folytatják. Úgy látszik nem maradt hatás nélkül, hogy annyiszor írtam nekik. Mondjuk marha jó, hogy 1 év kihagyás után folytatják, a fene se emlékszik már, hogy volt vége az előző évadnak :S
2009. okt. 18. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!