Szeretnék segítséget kérni, olyan Tipusu filmeket felsorolnátok nekem, ami börtönbe, illetve javitóintézetben játszódik?
Sziasztok, Felsorolnátok nekem oylan tipusu filmeket, amelyek börtönben, vagy javitó intézetben játszódik??
Pl: (Dog pound nagyon tetszett igaz feliratos)
(Rosszfiúk)
(Az elítélt)
Hasonló filmeket. Köszönöm!
Jean Claude Van Damme - Maga a pokol
Remény rabjai
Führer EX-ennek a háromnegyede játszódik ott
Pokoli lecke(ez javítóintézetes)
A kísérlet
Átnevelőtábor
A hosszútávfutó magányossága
A témába illő filmes válaszok szerintem mind hasznosak, tehát, mindenki megérdemli a zöld pacsit ;)
Se nem börtön, se nem javítóintézet, hanem árvaházban történt. Egyik "érdekessége": hogy a film valóban megtörtént eseményeken alapszik, a film megírásakor sokat tanulmányozták a kordokumentumokat, riportokat készítettek az ott lakókkal, és egy filmklubban, ahol volt szerencsém látni a filmet és jelen volt a film rendezője és két régi növendék, elmondta, hogy a legtöbb jelenet valós, és gyakran rá is ismertek egy-egy szereplőre.
A film másik érdekessége, hogy képesek voltak a gyerekek származástól függetlenül (még zsidó, és nyilas szülők árva gyermekei is) együtt élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!