Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki volt a legnormálisabb nő...

Ki volt a legnormálisabb nő szerintetek Dexter életében?

Figyelt kérdés
ott volt ugye Rita, Lila, Luman és Hannah... szerintem Hannah ő a legkevésbé hisztériás és szerintem pont ideális pár lennének

2013. ápr. 10. 22:39
 1/7 anonim válasza:
Szerintem vagy Rita vagy Hannah, Lila kizárva talán még Luman is normális volt de nekem ez a kettő jött be a legjobban.
2013. ápr. 11. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ritával sztem az volt a gond h nem tudott Dexter titkos életéről nem ismerte a "szörnyet" ahogy Dexter mondaná
2013. ápr. 11. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp a Rita.... bár ha ismerte volna Dexter igazi énjét... :(

Hannah nem egy "normális" ember ugyebár, ő is sorozatgyilkos, pont ezért illenek ennyire össze....

2013. ápr. 17. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nem létezik jó válasz.

De ha lazán vesszük, írhatok véleményt róluk:

- Ritát nem igazán kedveltem, valahogy idegesített a "nyafogása" vagy a naivitása, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Mire eljutottam oda, hogy szinte már sikerült megbarátkoznom vele (amúgy később szerintem csinosabb is volt, talán a frizuraváltásnak köszönhetően) és kedvelhetőbbnek tűnt számomra a karaktere, meghalt. :D

- Lila nekem szimpatikus volt, emlékszem kicsit sajnáltam is, hogy végül Dexter megölte. De tény, hogy veszélyes volt és irányíthatatlan.

- Lumenről nem sokat tudok mondani, úgy látszik nem volt rám akkora hatással. Érdekes, hogy végül - ha jól emlékszem - úgy döntött visszatér a normális élethez és lezárja Dexterrel.

- Hannah-t szerettem, de így visszagondolva olyan kis kétszínűnek tűnt néha. Ráadásul hátba támadta Dextert azzal, hogy megpróbálta megölni Debrát. Dex pedig börtönbe juttatta. Ezek után már tényleg nincs bizalom. :D (Dex beszélt is erről, amikor bement H-hoz beszélgetni.)

Szerintem mindenkivel más miatt illettek volna össze, mindegyik kapcsolat esetében voltak mellette és ellene szóló érvek is. Maga a sorozat így volt jó, hiszen olyan, mint az élet (nem tökéletes, de nem is áll meg, fordulatos). Például ha Lila-t nem öli meg, hanem vele marad akkor a többiek nagy valószínűséggel nem is jönnek a képbe. És Dexter személyisége is teljesen más lenne mostanra.

Szerintem ilyen esetben nincs tökéletes választás, mindössze az egyik utat tudod kiválasztani a lehetőségek közül, aztán jársz rajta és kész.

Szerintetek behoznak még egy nőt az utolsó évadra vagy lesz bármilyen romantikus kapcsolata Dexternek?

Debnek mondta, hogy nem úgy érez iránta és ez lesz az utolsó évad. Hannah-val max akkor tudnának kapcsolatban maradni, ha Dex otthagyná az életét és elutazna pl. Argentínába, de ilyen befejezésre nem számítok.

2013. ápr. 19. 00:16
 5/7 anonim válasza:

Én a Lumenes részeknél ragadtam le a tévén, előtte néztem pár részt, de egyáltalán nem érdekelt a Dexter. Aztán ez a Lumen valamit megváltoztatott, nagyon tetszett az az évad, nagyon rossz volt, mikor a végén közölte, hogy nem tud így élni és elhagyja Dextert.

Rita pedig tényleg elég kis nyomi volt az elején, szerintem egész kikupálták a végére, nagyon tetszik benne az, hogy jól koordinálja a gyerekeket és Dextert is, legalábbis szerintem. Én még most tartok sztoriban a negyedik évadnál, nem tudom melyik részben hal meg Rita, de már most félek, nem tudom mennyire brutális az a rész, tudom, hogy csak film, de akkor is, én Ritát megszerettem nagyon :)

Szóval nekem Rita és Lumen a legek. Rita sajnos meghalt, Lumen meg kiszállt a játékból..

2013. júl. 5. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

12:32

Amikor Rita meghal az emlékeim szerint nem brutális, nem is mutatják magát az eseményt, csak amikor már halott. Inkább nagyon szomorú, megrendítő és szívszorító jelenet. Vagyis amikor Dexter szembesül vele. És lesz ott még más is, ami nagyon lényeges dolog, de azt direkt nem írom le. :)

Amúgy nem vészes, én direkt ezért szeretem ezt a sorozatot, mert vannak benne ilyen nagy jelenetek, amiknél az ember tényleg érezhet valamit, nem csak bambul.

Ha téged az ilyesmi nagyon megvisel, akkor javaslom, hogy töltsd le a következő részt is és rögtön kezdd el nézni. Vagyis ha nem akarod pár napig (amíg megnézed a következőt) rosszul érezni magad, akkor egyszerűbb ha rögtön folytatod és látod, hogy mennek a dolgok nélküle.

Én most néztem meg a legújabb részt, ami pár napja jött ki (8.évad, 1. rész), elképesztően jó! Voltak laposabb évadok, de a vége felé már egyre jobb lett szerintem. Minden bajom van, mert hivatalosan is bejelentették, hogy ez az utolsó évad, tehát már csak (kb.) 11 rész van hátra.

2013. júl. 5. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem ezt a mondatot nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiába a mostoha testvére volt:

"Ha lennének érzéseim, akkor azok Debra iránt lennének"

Ha nem csal az emlékezetem az nem egyszer hangzott el

2013. júl. 14. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!