A dexter több valamiben egy sima sorozatgyilkosos sorozatnál?
Homeland is jó, amiből eddig 2 évad van. Nincs olyan mint a Dexter vagy BB, de elég pörgős már az elejétől, a második évad még jobb is lett mint az első.
Game of Thrones-t is nézem most persze, de én annyira nem vagyok odáig érte azért, mint amennyire isteníti mindenki. OKé, jók a színészek, jól megvan csinálva, de engem nem fog meg a témája. Gyűrűk Urát se nagyon szerettem. (Ez a Hobbit meg kész fostalicska.)
Én most amúgy a Dextert nézem, készülök fel az utsó évadra. Emellett most nyáron szerintem a The Wire-t fogom még nézni, állítólag Dexter meg BB kaliberű, csak már nem mostani.
4-e válaszoló vagyok, szintén a Dexter és a BB a nagy kedvencem! :) Nagyon fognak hiányozni!!!
Homeland is jó, meg a másik nagy favoritom még a Sherlock és The Killing!
The Wire nálam is tervben van, de nyáron nem hiszem hogy bele tudok kezdeni a több sorozatom mellett!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!