A Star Wars-ban mit csinálnak a buckalakók Anakin anyjával?
Figyelt kérdés
A Csillagok háborúja II, klónok támadásában mit csinálnak a buckalakók Anakin anyukájával? Mert azt értem, hogy kikötik, meg minden, de ezt miért?2013. ápr. 8. 15:42
1/9 anonim válasza:
Gondolom megkínozták, aztán hagyták szenvedni és meghalni.
2/9 anonim válasza:
Anakin elindul a Tatooine-ra, hogy megmentse az anyját, azonban elkésik. Mikor megtalálja az anyját már haldoklik, és az ő karjában hal meg.
3/9 A kérdező kommentje:
de miért kínozták meg? csupán rossz szándfékból?
2013. ápr. 8. 19:15
4/9 anonim válasza:
Mert ezek bennszülöttek, akár az indiánok, ők sem tűrik a betolakodókat. A kripli fószer mondta a lebegő fogorvosi székből, vagy legalábbis ilyesmit.
5/9 anonim válasza:
kiélték magukat rajta.
különben minek tartották volna életben,meg etették volna,ha nincs haszna számukra.
6/9 A kérdező kommentje:
Kiélték magukat? Azaz?
2013. ápr. 13. 22:16
7/9 anonim válasza:
Szexrabszolgának használták.
Minden este végigmentek rajta legalább húszan.
8/9 anonim válasza:
Most így 10 év után jött elő bennem is ez a kérdés és rákerestem Google-n, hát ledöbbentem ezeket olvasva.😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!