Az RTL klubbon mikor fogják adni a Vámpírnaplók 3. évadát?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 21:01
1/8 anonim válasza:
állítólag nyár elején, de már annyi pletyka kering arról, hogy lehet le sem adják, vagy ha leadják akkor angolul, mert annyira megcsökkent a nézettség, de szerintem a züld íjjász után az jön :)
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék neki :)
2013. ápr. 6. 21:08
3/8 anonim válasza:
fogalmam sincs melyik évadot adják, de minden kedden 23:15-kor lesz :D
4/8 FannaL válasza:
Elvileg ha befut a Prizmán vagy a Cool-on akkor leszinkronizálják, de még egyszer sem biztos, hogy az RTL fogja adni. Egyébként Klausnak a hangját nem tudnák jól visszaadni(mert ugye "h" betűs kiejtése van és nagyon aranyos *-*).
5/8 anonim válasza:
port.hu -kereső és minden héten beírod h, vámpírnaplók m
míg nem találsz egy olyat ami 3.évad-os
6/8 anonim válasza:
Hát igen, én őszintén szólva nem értem, hogy miért rakják be hétköznap 23 órakor, és akkor csodálkoznak, hogy kicsi a nézettség! :/
7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz..nagyon későre rakják be :/
2013. ápr. 9. 21:20
8/8 FannaL válasza:
Igen, pénteken okés volt, mert nincs suli meg semmi. De szerda.. áhh de sokkal jobb angol szinkronnal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!