Milyen hasonló sorozatok vannak?
Pretty Little Liars: Tuti gimi, Pletykafészek
Odaát: True blood, The Secret Circle, Vámpírnaplók
A Walking Dead és Arrow mellett még ezek tetszenek:
Breaking Bad
Sons of Anarchy
Dexter
Boardwalk Empire
Köszi mindenkinek!!:))
a 666 park avenue-t nézi valaki?
Nem nem nézem.
Egyébként vámpírnaplók: Mióta a főgonosz(Klaus) a színre lépett azóta még jobban szeretem ezt a sorozatot. Eleinte én sem néztem, utáltam vámpír vér öldöklés ugyan az a rizsa. Aztán egyik este benyomtam a tévét(második évadnál járt) és megtetszett az eleje tényleg kiakasztó. de most már teljesen "bele vagyok zúgva". :)
A walking dead-et én is gondoltam már hogy elkezdem, az odaátnak meg nagyon nagy rajongója voltam egészen az 5.évadig kb.,most a 8.-nál vagyok úgye,és hát eléggé el laposodott a sorozat...a PLL-t nagyon-nagyon szeretem, és nagyon rossz,h most kell várni június-ig,a vámpírnaplókkal meg az a helyzet mint az odaáttal k*rva jó sorozat de a 4. évadot eltúllozták.Az arrow-ot nem ismerem,...én is amúgy hasonló sorozatokat néznék.Én is most keresnék egy újat,szerintemn ami jó még a rejtély, szellemekkel suttogó esetleg, lehet neked bejönne a Dexter is...
am írjatok még válaszokat mert szerintem nekem is hasonló az ízlésem és kíváncsi vagyok:D
A rejtélyt már megnéztem:D illetve a nem összedüggő részek tetszettek csak, szerintem meg azt húzták el nagyon hogy egyik világ másik világ, már követni nem lehet én viszont az Odaátot továbbra is imádom!!:DD
A secret circle-t elolvastam, szerintem jó lehet ha elkezded nézni légyszi írd meg hogy milyen! a 666 park avenue sem rossz!
az arrow pedig a zöld íjász, lehet ilyen néven jobban ismerős?:))
Én megnézetm a 666-ot, de nekem nem jött be annyira. Nekem vontatott volt, túl sok volt benne a nyitott dolog és ez egy idő után már nem rejtélyes, hanem zavaró.
Vámpírnaplók viszont tényleg jó, én sokáig nem néztem meg, mert olyan "alkonyatosnak" tűnt, de nem olyan, hanem szuper :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!