Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen hasonló sorozatok vannak?

Milyen hasonló sorozatok vannak?

Figyelt kérdés
Most nézem az Arrow-t, a Walking Deadet és az Odaátot, valamint a Pretty Little liars-t. Milyen ezekhez hasonlóak vannak, vagy aki ezeket szereti melyiket szereti még?:)
2013. ápr. 6. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bár nem ugyanez a múfaj, de nekem a kedvencem a Trónok harca, illetve nagyon klassz a True blood és a Vámpírnaplók is.
2013. ápr. 6. 21:06
 2/12 FannaL ***** válasza:

Pretty Little Liars: Tuti gimi, Pletykafészek

Odaát: True blood, The Secret Circle, Vámpírnaplók

2013. ápr. 6. 22:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Vámpírnaplókkal szemben előítéleteim vannak, jópár olyan nézi aki teljesen más ízlésű mint én, de ha ajánljátok lehet hogy elkezdem, egy próbát megér.Köszi!:)
2013. ápr. 7. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:

A Walking Dead és Arrow mellett még ezek tetszenek:

Breaking Bad

Sons of Anarchy

Dexter

Boardwalk Empire

2013. ápr. 7. 12:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!!:))

a 666 park avenue-t nézi valaki?

2013. ápr. 8. 15:46
 6/12 FannaL ***** válasza:

Nem nem nézem.

Egyébként vámpírnaplók: Mióta a főgonosz(Klaus) a színre lépett azóta még jobban szeretem ezt a sorozatot. Eleinte én sem néztem, utáltam vámpír vér öldöklés ugyan az a rizsa. Aztán egyik este benyomtam a tévét(második évadnál járt) és megtetszett az eleje tényleg kiakasztó. de most már teljesen "bele vagyok zúgva". :)

2013. ápr. 8. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:

A walking dead-et én is gondoltam már hogy elkezdem, az odaátnak meg nagyon nagy rajongója voltam egészen az 5.évadig kb.,most a 8.-nál vagyok úgye,és hát eléggé el laposodott a sorozat...a PLL-t nagyon-nagyon szeretem, és nagyon rossz,h most kell várni június-ig,a vámpírnaplókkal meg az a helyzet mint az odaáttal k*rva jó sorozat de a 4. évadot eltúllozták.Az arrow-ot nem ismerem,...én is amúgy hasonló sorozatokat néznék.Én is most keresnék egy újat,szerintemn ami jó még a rejtély, szellemekkel suttogó esetleg, lehet neked bejönne a Dexter is...

am írjatok még válaszokat mert szerintem nekem is hasonló az ízlésem és kíváncsi vagyok:D

2013. ápr. 8. 22:49
 8/12 A kérdező kommentje:

A rejtélyt már megnéztem:D illetve a nem összedüggő részek tetszettek csak, szerintem meg azt húzták el nagyon hogy egyik világ másik világ, már követni nem lehet én viszont az Odaátot továbbra is imádom!!:DD

A secret circle-t elolvastam, szerintem jó lehet ha elkezded nézni légyszi írd meg hogy milyen! a 666 park avenue sem rossz!

az arrow pedig a zöld íjász, lehet ilyen néven jobban ismerős?:))

2013. ápr. 9. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Én megnézetm a 666-ot, de nekem nem jött be annyira. Nekem vontatott volt, túl sok volt benne a nyitott dolog és ez egy idő után már nem rejtélyes, hanem zavaró.

Vámpírnaplók viszont tényleg jó, én sokáig nem néztem meg, mert olyan "alkonyatosnak" tűnt, de nem olyan, hanem szuper :)

2013. ápr. 9. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
a zöld íjjász mintha ismerősen csengene,igen...:D
2013. ápr. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!