Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért éppen Chuck Norris?

Miért éppen Chuck Norris?

Figyelt kérdés

Talán nem jó helyre írtam a kérdést Ha így van, elnézést, nem igazán találtam megfelelő témakört.

Kérdésem az, hogy miért éppen Chuck Norris lett az, akit úton-útfélen negatív pélának állítunk be? Ezernyi vicc szól róla, és itt a kommentekben is sokszor előfordul a neve, álatlában pejoratív felhanggal. De volt sok más akcióhős is, miért pont őt emlegetjük folyton?

2013. ápr. 6. 16:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mert sok akció filmben amiben szerepel olyan zuhanást, balesetet vagy lövést él túl amibe egy elefánt is bele halna...
2013. ápr. 6. 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan ... ahogy az első mondja .

Tehát Chuck Norris tud víz alatt grillezni.

2013. ápr. 6. 17:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Na, de basszus, a Jet Lee hovatovább csak körömgomba tenyésztésre használja a lábait, hiszen minden filmjében úgy röpköd, mint egy kolibri. Őt pl. miért nem emlegetjük?
2013. ápr. 6. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:

"Na, de basszus, a Jet Lee hovatovább csak körömgomba tenyésztésre használja a lábait"

1. A nevét sem írtad le rendesen,akkor miért kritizálod? Jet Li-nek kell írni.

2.Sejtem,hogy csak az amerikai rendezésben készült filmjeit láttad,magyarul nem ismered az összes filmjét,akkor pláne miért kritizálod?

3.Mert Chuck Norris. Valaki elkezdte és kész,ez lett.

2013. ápr. 6. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként Jet Li-t nem ismerik annyian,mint Chuck Norris-t,ez is lehet az oka.
2013. ápr. 6. 17:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Mea culpa, Jet Li. Megígérem, hogy megjegyzem a nevedet. Hogy őszinte legyek, Jet Linek egyetlen filmjét sem láttam. A neten elkezdtem nézni egy párat, de amikor röpködni kezdett, valahogy elment a kedvem tőlük. Színészként gyengécskének tartom, ha meg akciót akarok nézni, akkor inkább Jackie Chen. (Ezt jól írtam?)
2013. ápr. 6. 17:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt is rosszul írtad:D Jackie Chan helyesen:D
2013. ápr. 6. 17:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó, jó, tulajdonképpen Sinkovits Imrét akartam példaként felhozni. :D
2013. ápr. 6. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Miért pont Grumpy cat? Miért pont planking/owling/harlem shake? Miért a Gangam style? Valaki elkezdtem ,és mindenkire átragadt. Egy fogalommá vált, amiből viccet lehet csinálni, mert egy kalap alá vesszük a legyőzhetetlenséggel.
2013. ápr. 6. 19:18
 10/14 anonim ***** válasza:

hogy miért Ő?

megfogja akár a láncfűrészt is, ha úgy tartja kedve.

https://www.youtube.com/watch?v=C2K_0avVvXQ

2013. ápr. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!