Ha lehetne választani Vasember vagy batman lennél inkább? Miért?
nagyon jó kérdés! most én különválasztom a szuperhős alteregót és magát az embert.
Tony Stark: Alkoholista meggondolatlan milliárdos, aki csak azért harcol,hogy szeressék. Nincsenek valós céljai, csupán a tiszteletért és a szeretetért harcol.
Bruce Wayne: Depressziós, üldözésmániás milliárdos. Tony-val ellentétben van célja. Célja bosszútállni szülei gyilkosán, aki nem egy személy hanem maga a negatív tényező a világunkban, maga a gonosz.
Vasember: A filmekben gyakran említik a páncélt "vasember fegyvernek" , ez is sugallja,hogy igazából nem Tony harcol, ő csupán irányít. A páncél miatt Tony testi épségi szinte sosincs veszélyben (vannak kivételek) ,csupán a páncél van kitéve fizikai sérüléseknek. Vasember nagyon sokat segített az emberiségnek találmányaival, de ártott is mivel ez egy "fegyver" ami ugyan úgy emberi életeket olt ki ,ha talán más próbálja a technológiát felhasználni (lásd első rész).
Batman: Talán magáról Batman-ről a legnehezebb beszélni, állandóan valami új bosszú hajtja, és az ő tettei néha meg veszélyesebbek is az emberekre nézve. Az ő találmányai szinte semmit nem segítenek az emberiségnek, és semmit sem rontanak. Tony-val ellentétben ő ki van téve extrém körülményeknek fizika terén. Ám,hogyha kikiálltják bűnösnek inkább bezárkózik a kastélya keleti tornyába, és évekig gubbaszt, persze ha ez Tony-val esne meg ő nem heverné ki ,mivel már említettem ő csupán az emberek szeretetéért harcol.
Sajnos mindkét karakter mögött megvan a rossz családi háttér, akár az ember feletti képességek hiánya. Dönteni alig tudok,de hogyha muszáj lenne akkor az egészségügyi állapot és a lelki megrázkódtatás miatt inkább Tony Stark/Vasember.
Én azért nem válaszoltam, mert nem igen tudtam szavakba önteni, hogy mit is gondolok, de az előző válaszoló megoldotta. :D
Ezért én is inkább Vasember felé húzok... de Tony életvitele így se túl szimpatikus és hozzám illő. Ha tehetném, akkor csak a páncélját venném fel, de az ő életét nem.
Habár... ha tényleg ő lennék, akkor az ilyesmik nem zavarnának, mivel akkor nem is tudnám, hogy én, mint önmagam, milyen vagyok... mert hát akkor Tony lennék, és az ő agyával gondolkodnék.
NANANNANANANANANANANANA BAAATMAAAAN!!!
Batman a legjobb.
Fuxreiter.Jack
Az nem fegyver , hanem egy ''ultramodern protezis ''. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!