Hogy tudom kiírni dvdre a filmet, hogy le játssza a dvd lejátszó?
Kiírtam sima adat lemezként de nem játszotta le.
Most ha a lejátszó csak tegyük fel divxet játszik akkor most minden egyes filmet át kell konvertálni divixre? Most azt csinálom de nagyon lassan tölt. Nem lehet vhogy felpörgetni ezt az egészet?
Olyan tuti nincs, hogy egy DVD csak divxet játszik le.
Jó lenne tudni első körben, hogy milyen formátumuak a filmjeid: divxek vagy rendes DVD-Videok?
Lehet,hogy valamit félreértek,de szerintem JELENTŐSEN megkönnyítené a dolgot,ha eleve avi-ban töltenéd le,divx kódolással. Azt kiírod és lejátssza. Vagy leszeded "hagyományos" formátumban(legtöbbször ISO-fájlokban töltik föl) és kiírod,csak az viszont elég nagy méretű és elfoglal egy egész DVD-t,míg ha avi-ban töltöd,akkor többet is kiírhatsz egy lemezre.
DVD lejátszók tudtommal nem támogatják az mp4,mkv,stb. tehát ezeket a "modernebb" formátumokat,sajnos még az újabbak sem. Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést,hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!