A Dexterben a 4. évadban miért hívják szentháromságnak az új sorozatgyilkost?
én angolul néztem meg az összeset, de már rég vége van az utolsó évadnak, és még pár hónap az újig.
Nem tudom már ki van a 4. évadban pontosan, de ezek szerint trinity az. úgy rémlik hogy amikor eljön a ciklusa, akkor mindig 3 nőt öl meg.
A cikk szerint a gyilkosságok hármas mintázata alapján kapta a nevet. Ha nem is 3 ember hal meg, akkor is van 3 dolog ami összekapcsolhat 1-1 gyilkosságot. Például az első három áldozatnál hamvakat szórt szét. Ez egy olyan jellegzetes nyom amivel össze lehet kapcsolni az eseteket.
a ciklus? mennyi időközönként van?
milyen egyedi dolgok kapcsolják össze még tudnál pár példát még mondani? légyszi
érdekel még?
Vannak ugye a ciklusai. Bizonyos időközönként megöl 3 embert ( általában nőket). A gyilkosságokat mindig megelőzi az, hogy elrabol egy 10 éves kisfiút. A halálokhoz visszatérve: 1, elvérzik a kádban 2, kiugrik egy épületből 3, agyonverik . Ez a családjára vezethető vissza de azért ilyen sokat nem spoilerezek :)) ( tuti így van, most fejeztem be a 4. évadot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!