Tudtok még olyan horror filmeket amikben csaj a gyilkos? (pl Péntek 13 I. )
Figyelt kérdés
Elgondolkoztam ma, hogy láttam-e olyan horror filmet amiben csaj a gyilkos és nem nagyon tudok felidézni egyet sem. Lehet, mert még túl keveset néztem, de mostanában kezdtem csak el nagyon sok horror filmet nézni. Ja most jut eszembe a Sikoly 4-ben is csaj a gyilkos. Ti tudtok még? Előre is köszi2013. ápr. 3. 23:30
1/5 anonim válasza:
Kiálts farkast
Magasfeszültség
Sikoly 2
Rémségek könyve
Az árva
A gödör
Sam's Lake
Majd meghalnak Mandy Lane-ért
Halálos hallgatás
Bad Kids Go to Hell
2/5 anonim válasza:
Még:
Hívatlan vendég
Köpök a sírodra
4/5 anonim válasza:
A körben igazából egy szellem gyilkol,hiába nő. Szerintem nem így értette a kérdező.
De ha már kör,akkor inkább az eredetit ajánlom(Ringu),ha már hívatlan vendég,akkor A két nővér(amiben azt hiszem nem is gyilkolt igazából senki).
Nem kötekedésből,csak kiegészítettem a saját véleményemmel :)
Azonkívül:
-Machine Girl (hasonló,inkább vígjáték elég beteg fekete humorral)
-Frankenstein játékai
Ha eszembejut,még írok,remélem segíthettem!
5/5 anonim válasza:
A Mártírokat említette valaki?
Esetleg még a Carrie-t is horrornak lehet tekinteni
Esetleg a Goodnight Mommy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!