Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? (földönkívül...

Káposztaleves kérdése:

Melyik ez a film? (földönkívüli fiú, zöld vér)

Figyelt kérdés

Egy régebbi filmet keresek, amit még gyerekkoromban láttam. Elég speciális dolgok történtek benne, így azt hittem google-ba a címszavak beírásával talán megtalálhatom, de nem jártam sikerrel.

Ez egy családi film volt egy fiúról, akiről kiderül, hogy földönkívüli. Volt egy jelenet, melyben vért vesznek tőle, és mindenki megdöbbenésére zöld. Ha jól emlékszem erre figyelnek fel, és elkezdik őt üldözni..talán. Illetőleg a végén (SPOILER!!) eljönnek érte a többi földönkívüliek és a földi családjával, akik úgy döntenek, hogy nem hagyják magára, elrepülnek.

Ha esetleg erről beugrik valakinek valami, hálás lennék, ha megosztanátok velem.

Előre is köszi!!!

2013. ápr. 3. 19:59
 1/2 Márciuska ***** válasza:
Ez nem a Benji című sorozat véletlenül? (Benji and Zax and the Alien Prince) Bár nem biztos, de nekem ez ugrott be. Nagyon régen láttam.
2013. ápr. 4. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nem. de azért köszi a tippet :)
2013. ápr. 5. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!