Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a jövőben játszódó...

Mi lehet a jövőben játszódó sorozat címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Gondban vagyok :) Egy jövőben játszódó sorozat címére lennék kíváncsi . Pár éve ment valamelyik tv csatornán, sajnos már nem tudom megmondani,hogy melyiken .

Arra emlékszem,hogy az elején bemutatták a főszereplőt, aki egy középkorú férfi volt. Egy rendőrt játszott benne, aki visszautazik a napjainkba, hogy elkapja a bűnözőket, akik a jövőből menekültek ide . Annyit jutott még eszembe, hogy egy kis távirányító szerűséggel küldi vissza őket, ami olyankor piros fényt bocsájt ki magából . Még ami lényeges lehet,hogy volt egy virtuális női társa, aki nem segített neki a nyomozásban, viszont segített neki a napjainkban lévő életben. A virtuális társa egy nő volt, és ha jól emlékeszem, akkor Selma vagy Zelma volt a neve . Remélem ennyiből valaki rájön ,hogy melyik sorozatra gondolok, és tud nekem segíteni :) :) Előre is köszönöm a válaszokat ! :) :)

2013. ápr. 3. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Időzsaru?
2013. ápr. 3. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, de nem :) Azt elfelejtettem kiírni,hogy ha jól emlékszem, akkor a film a 2100-as , vagy 2200-as években játszódik kb .
2013. ápr. 3. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Megvan ! Time Trax - Hajsza az időn át ! :)
2013. ápr. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!