Nem tudtok magyar feliratot ezekhez a filmekhez?
Haunted Changi
Chichibu demon
Sajnos tudtommal még egyikhez sincs :(
A Chichibu-hoz meg valószínűleg nem is lesz,mivel a rajta lévő angol felirat is égetett,ami azt jelenti,hogy ha valaki magyar feliratot szeretne készíteni hozzá,ahhoz az időzítéssel is bajlódnia kéne. A Changi-hoz sem valószínű,hogy lesz,nem olyan népszerű film,hogy akárki is "pazarolja" rá az idejét.
Egyébként megérné megnézni mindkettőt,mert nagyon jó filmek. Angolul tudsz valamennyire?
Sejtem,hogy nagyon jó filmek,kb már egy éve próbálok feliratot szerezni hozzájuk!
Angolul tudok nagyjából,de olvasni,fordítani és nézni is a filmet egyszerre,azért még nem megy :)
Nem tudom...ez inkább attól függ,hogy mennyire gyors a "reakcióidőd",vagy hogy is mondjam. Ha nem is értesz néha egy-egy szót az még nem olyan nagy baj,ha mellette viszont gyorsan tudsz olvasni és az angol mondatszerkezeteket is érted(tehát csak egy-egy szót nem értesz egy mondatból).
Szerintem ha érzed annyira "gyorsnak" magad,akkor érdemes elkezdeni,mert ha csak a nagyját érted,úgy is érthető,de fejleszti a nyelvtudást is.
Egyébként ha megkérdezhetem,mennyi idős vagy? Vagy inkább úgy kérdezném,hanyadikos. Csakhogy nagyjából be tudjam határolni a nyelvtudásod. Persze nem baj,ha nem adsz erre választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!