Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Die Hard 3 cimü filmben...

A Die Hard 3 cimü filmben honnan tudta McLaine hogy Simon-ék Kanadába menekültek?

Figyelt kérdés

A végén a hajón, mikor a bombához voltak kötözve, McLaine aszpirint kért Simon-tól, amit egy fiolában dobott oda neki.

Aztán mikor Holly-nak telefonált, rápillantott a fiolára, amire az volt írva: :Nord des lignes"

Honnan tudta ebből a feliratból hogy Simon-ék Kanadában vannak?

#McLaine
2013. ápr. 3. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Helo!

"McClane realises an aspirin bottle given to him earlier by Simon gives an address in a bordertown of Quebec."

Quebec pedig Kanadaban van.

2013. ápr. 3. 16:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Oké, azt tudom hogy Quebec Kanadában van. ;)

De akkor lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést, tehát:

Egy Quebec-re utaló felirat egy gyógyszeres fiola alján miért bizonyíték arra, hogy hol vannak a rosszfiúk? Hol ebben a logika?

(tudom hogy a rosszfiúk főnökétől kapta, de akkor sem fér a fejembe! Ha Nokia töltőt ad Neki, akkor Finnországban kell keresni őket? )

2013. ápr. 3. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy hol vettél egy gyógyszert és hogy milyen gyártmányú a telefonod, nagyon nem ugyanaz. Amerika arany készletének a nagy részéről van szó, valószínűleg egy utolsó kis faluban is keresték ezt a tömérdek aranyat, csak McClane ide jött, mert ezt sejtette meg. Amúgy még mindig csak egy akciófilmről van szó, akármekkora kultusza is van. Ez csak kötekedés amit művelsz.

Viszont neked adnék néhány igazi problémát az életben, hogy az ilyen dolgokon ne kelljen kiakadnod, főleg, hogy már másodszor látom ezt a kérdést.

2013. júl. 9. 20:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát erre adok egy pofonegyszerű tippet: ha nem tetszik a kérdésem, hagyd figyelmen kívül. Ennyi az egész hidd el hogy még neked is menni fog!
2013. júl. 10. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm, mindig hálás vagyok az ilyen jó tanácsokért!

Nem bántani akartalak, akármennyire is a szívedre vetted, de szerinted milyen érdemibb választ fogsz kapni erre a kérdésre?

2013. júl. 10. 20:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem vettem a szivemre, csak épp nem a kérdésemre kaptam választ- ez az oldal meg azért alakult meg, hogy a kérdezöt megfelelö válasszal szolgálják, vagy legalábbis megpróbálják, nem azért hogy lekicsinylöen beszéljünk egymásssal! Ez nem kocsma, és nem is ovóda.

De hogy reagáljak is a mondani valódra, a Die Hard 3 nekem igenis kult film, és hangsulyozom hogy nekem! Ettöl még másnak, mint ahogy Neked is lehet más a véleménye, csak akkor oda kell irni hogy "szerintem", és nem kész tényként tálalni a saját véleményedet! Nem vagyunk egyformák, máshogy vélekedünk dolgokról, és ez igy a jó.

És hogy adnál nekem igazi gondot? Te honnan tudod hogy nincsenek gondjaim ? Hogy nem-e gyötör a svájci frank hitelem terhe? Hogy nem-e bánnak-e velem méltánytalanul a munkahelyemen? Hogy nincs-e egy félresiklott házasságom? (mert történetesen mindhárom igaz!)

Akkor milyen gondot szeretnél nekem adni?

És, ettöl még nem tehetek fel egy fimmel kapcsolatos kérdést? Amely fimet történetesen imádok, minden kockáját betéve tudom, de mégsem fogom megunni soha! (biztos neked is van ilyen film!)

A kérdésre visszatérve, ez a kérdés pedig évek óta foglalkoztat, de soha senki nem tudott rá választ adni. Miért ne kérdezhettem volna meg itt??

Legvégül pedig, ha nem veszed sértésnek (bizom benne hogy nem!) légy kicsit adaptivabb embertársaiddal, fogadd el hogy nem mindenki olyan mint te! Nem hinném hogy rossz ember vagy, bár ennyiböl nem is derülhet ez ki, de "adjuk meg a kezdö bizalmat" alapon szerintem nem vagy az. Csak fogadd el hogy minden ember más, és ne a saját véleményedet tartsd eltalonnak!!

Üdv: Én :)

2013. júl. 11. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Mint ahogy írtam, a Die Hard 3-nak igen nagy a kultusza, aki a 80-as, 90-es években nőtt fel, annak mindenképpen alap film, nekem is. Legalább tizenötször láttam, ha nem többször. Ettől függetlenül még mindig csak egy akciófilm.

Nem kell benne ilyeneken fenn akadni, John McClane és kész.

Amúgy azt mondod, hogy nem adtam rá választ, ha újra olvasod adtam, ennél pontosabbat senkitől nem fogsz kapni, mert nem létezik.

Az adnék neked problémával, csak arra utaltam, hogy elég gondtalan életed lehet, hogy ilyeneken fent tudsz akadni és többször is kiírod a kérdést. Nem bántásnak szántam.

2013. júl. 11. 17:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Gondtalan élet??

Olvasd el mégegyszer amit irtam!

2013. júl. 11. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Látom hatalmas problémáid vannak a szövegértéssel, arra a kommentemre gondoltam, amit a nagy monológod előtt írtam.
2013. júl. 11. 22:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Feladom! Fegyvertelen ellenféllel nem vivok szellemi csatát!

További szép napot!

2013. júl. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!