Nem tudom, ki hogy van vele, de nagyon fel tud húzni, amikor egy zsebkendőnyi sziget közepén egy szép nagy vízesés van a filmekben. Mert hát ugye egy fél Brazíliányi vízgyűjtő terület aligha állhat rendelkezésre.
Normális nappal-éjszaka váltakozás a sarkkörön túl.
2013. ápr. 3. 10:57
2/21 A kérdező kommentje:
Valóban. Most, hogy mondod, nekem is rémlik ilyen filmbeli jelenet. Meg amikor a két szerelmes fut egymás felé, mindkettő széllel szembe!
2013. ápr. 3. 11:11
3/21 anonim válasza:
Tudok. Mikor karamboloznak vagy felrobban egy kocsi és mindenki meghal de a főhős még csak piszkos sem lesz.
2013. ápr. 3. 11:32
4/21 A kérdező kommentje:
Igen ez is olyan, meg amikor a negatív hősnek kilenc élete van, gyakorlatilag miszlikbe van aprítva, de még mindig felkel. De nem az ilyen agyatlan akciófilmekre gondoltam, hanem az igényesebbekre. Mint pl a Titanic-ban az emberek úgy süllyednek a sós vízben, mint a kövek.
2013. ápr. 3. 11:39
5/21 anonim válasza:
Vagy mikor egyik nap még süt a nap, minden oké aztán egyik napról a másikra -60 C fok, szökőár,földrengés,tornádó,világvége.
2013. ápr. 3. 11:59
6/21 anonim válasza:
Bár kicsit más, de engem rettentően idegesít, hogy 40 fok melegben kistrikóban és térdig érő bőrcsizmában rohangálnak a szereplők.
2013. ápr. 3. 12:30
7/21 anonim válasza:
Ez nem anyira olyan,de engem az rohadtúl tud idegesíteni ha egy nő túl sovány és amikor nagy levegőt vesz akkor a szegy csontja nagyon kilátszik és kiemelkedik,egyszerűen undorító..
2013. ápr. 3. 12:34
8/21 A kérdező kommentje:
A bőrcsizmáról eszembe jut, hogy minden filmben garantáltan van egy rész, amikor megáll egy autó, és a kiszálló szereplő lábát premier plánban mutatják.
2013. ápr. 3. 12:43
9/21 anonim válasza:
Igen, ez olyan mint a "funkció nélküli férfi segg" (Haláli fegyver)
2013. ápr. 3. 13:03
10/21 anonim válasza:
engem a helyszínelős sorozatokban szokott az idegesíteni, hogy mondjuk az utcán, vagy tök forgalmas helyen helyszínelnek, és találnak 1 ujjlenyomatot vagy 1 hajszálat és az mindig a tettesé vagy az áldozaté.
Azokon a helyszíneken soha senki nem járt véletlenül, vagy nem esett ki egy szál haja csak úgy, nem hagyott lábnyomot senki... Meg amikor szar felvételeket úgy kinagyítanak, hogy látszik, hogy mi tükröződik a kanálban
bár ezek érthetőek... mert különben nem lenne cselekmény... de akkor is :D
meg mikor valaki full sminkben zuhanyozik, fürdik, vagy úgy ébred :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!