Tudnátok olyan filmet mondani, ami arról szól, hogy a főszereplőnek többszörös személyisége van?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 01:29
12/20 anonim válasza:
A Harcosok klubjában mióta van többszörös személyiség? Csak annyi van, hogy egy titkos klubban verekednek, amíg el nem ájul a másik.
14/20 anonim válasza:
Sybil, de nagyon nyavajgós film. A színésznő nagyon gagyin játszik benne...
15/20 anonim válasza:
12-es: Szerintem nézd újra a filmet, ezúttal a legvégét is.
17/20 anonim válasza:
nem tudom a film címét, írok róla, hátha valakinek beugrik: egy Trudi Chase nevű nőről szólt, akinek a hányadtatott gyerekkora miatt alakult ki ez a problémája. Sokat bántották, és magányos is volt, teremtett hát magában egy csapatot. Hha jól emlékszem 6-an laktak benne, mindegyik bennlakónak külön neve és személyisége, hanghordozása stb. volt.Érdekes volt, ahogy váltogatta a beszédstílusát, és mindig tudta, hogy ki beszél belőle, nem esett szét, nem következett be nála a disszociáció. Együtt tudott élni a dologgal.
18/20 anonim válasza:
Valaki írta a Sybill című filmet,szerintem az nagyon jól leírja a problémát.
19/20 HCOONa-Matata válasza:
Kill me, heal me
Koreai dráma, magyar felirattal megtekinthető
Szerintem jól mutatja be a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!