Ti is észrevettétek ezt a doctor who-ban?
Figyelt kérdés
:D most az én szemem rossz, vagy a dalekoknak tényleg wc pumpa az egyik kezük?2013. márc. 31. 19:28
1/8 anonim válasza:
régen én is furcsálltam, de most már nem érdekel
2/8 Dalek Traak válasza:
Lehet hasonlít rá, de az NEM WC PUMPA, hanem manipulátor kar.
3/8 A kérdező kommentje:
:D köszi a választ, de azt hiszem míg nem nő be a fejem lágya addig csak nevetni tudok rajtuk
2013. ápr. 4. 14:44
4/8 anonim válasza:
hááááát igen a dalekok elég érdekesek: el akarják pusztítani a világot egy habverővel meg egy wc pumpával! :)
5/8 scoobyhun válasza:
Réges rég egy messzi-messzi galaxisban amikor a Doctor Who még kis költségvetésű sorozat volt próbáltak a rendezők minél kevesebb pénzből szép látványt teremteni a képernyőre.
(Egyébként a sorozat több díjat is kapott azért,mert kevés pénzből csodálatos dolgot hoztak össze).A Dalekokat is ilyen "olcsó ellenfélnek" szánták és tényleg egy wc pumpa volt az egyik kezük.
6/8 A kérdező kommentje:
JUjjj köszi a választ :)
2013. máj. 3. 18:20
7/8 anonim válasza:
Ha jól tudom, 1963-ban kezdték el készíteni, a Dalekok is akkor születtek - és azóta a kinézetük alig változott! :)
8/8 anonim válasza:
Hát, szerintem ha nem mondod, mi, rajongók ezt sosem vesszük észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!