Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megható, siratós, állatos...

Megható, siratós, állatos filmeket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Üdv!

Olyan filmeket keresnék, amin garantáltan elbőgöm magam, lehetőleg állatosat, de más is érdekel. Nagyon fontos lenne!

Például a Hachi, Marley meg én...

Előre is köszönöm

2013. márc. 31. 18:08
 1/10 Dardius99 válasza:
Lassie,101 kiskutya jelenleg ennyit tudok ha valami még eszembe jut írok
2013. márc. 31. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Szabadítsátok ki Willyt!

Akkor ott van az a lovas,amelyikkel valami sivatagi versenyen indulnak, jaj, nem jut eszembe a címe, de bőgetős, az tuti!

2013. márc. 31. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:

de más is érdekel...

Garantáltan szoktam bőgni:

Édes november

A szerelem erejével

Most jó

Az utolsó dal

2013. márc. 31. 19:06
 4/10 HalkHogen ***** válasza:
100%
A medve - hatalmas film
2013. márc. 31. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:

A medve tényleg nagyon jó film. Más állatosat nem tudok, de ezek is hatásos filmek:

* Keserédes élet

* Rekviem egy álomért

2013. márc. 31. 20:10
 6/10 anonim válasza:
Hacsi - A leghűségesebb barát! Na annál készítheted a zsepit :)
2013. ápr. 1. 12:03
 7/10 anonim válasza:
Kutyaszálló,Tűzoltó kutya,Kutya hideg,Kutyavilág,Úton hazafelé,San-Francisco-i utazás vagy vmi hasonló volt a címe!!!!Sajnos csak ennyit tudtam!!!
2013. ápr. 1. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

A medvét,a Hacsit és a Most jót ismerem, tényleg sírtam rajtuk.

De akkor megnézem a többit is amit ajánlottatok, most jó lenne bőgni kicsit.. :( :)

2013. ápr. 2. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ha kényes lenne a kérdésem, de megengeded, hogy megkérdezzem, hogy miért szeretnél sírni? Én szeretem az elgondolkodtató filmeket, és ráadásul elég nagy részük igazán szomorú, de én azért nézem ezeket, mert szeretek gondolkodni.

Igazából csak azt szeretném megérteni, hogyha esetleg szomorú vagy, akkor miért szeretnéd még jobban meggyötörni? Vagy ha jókedvű vagy, akkor miért szeretnél szomorú lenni, miközben az élet úgyis elég keserű, inkább ki kellene élvezni azt a kevés pillanatot, amikor boldogok vagyunk.

2013. ápr. 2. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát..az a helyzet, hogy mostanában minden más lett, elég depressziós lettem, szeretnék sírni, mert attól megkönnyebbülök, de nem megy. Gondoltam talán egy ilyesmi filmtől sikerülne

De igazad van, jó a meglátásod, és köszönöm

2013. ápr. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!