Megható, siratós, állatos filmeket tudnátok ajánlani?
Üdv!
Olyan filmeket keresnék, amin garantáltan elbőgöm magam, lehetőleg állatosat, de más is érdekel. Nagyon fontos lenne!
Például a Hachi, Marley meg én...
Előre is köszönöm
Szabadítsátok ki Willyt!
Akkor ott van az a lovas,amelyikkel valami sivatagi versenyen indulnak, jaj, nem jut eszembe a címe, de bőgetős, az tuti!
de más is érdekel...
Garantáltan szoktam bőgni:
Édes november
A szerelem erejével
Most jó
Az utolsó dal
A medve tényleg nagyon jó film. Más állatosat nem tudok, de ezek is hatásos filmek:
* Keserédes élet
* Rekviem egy álomért
Köszönöm szépen a válaszokat :)
A medvét,a Hacsit és a Most jót ismerem, tényleg sírtam rajtuk.
De akkor megnézem a többit is amit ajánlottatok, most jó lenne bőgni kicsit.. :( :)
Ne haragudj, ha kényes lenne a kérdésem, de megengeded, hogy megkérdezzem, hogy miért szeretnél sírni? Én szeretem az elgondolkodtató filmeket, és ráadásul elég nagy részük igazán szomorú, de én azért nézem ezeket, mert szeretek gondolkodni.
Igazából csak azt szeretném megérteni, hogyha esetleg szomorú vagy, akkor miért szeretnéd még jobban meggyötörni? Vagy ha jókedvű vagy, akkor miért szeretnél szomorú lenni, miközben az élet úgyis elég keserű, inkább ki kellene élvezni azt a kevés pillanatot, amikor boldogok vagyunk.
Hát..az a helyzet, hogy mostanában minden más lett, elég depressziós lettem, szeretnék sírni, mert attól megkönnyebbülök, de nem megy. Gondoltam talán egy ilyesmi filmtől sikerülne
De igazad van, jó a meglátásod, és köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!