Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy francia filmet keresek,...

Faragó Péterke kérdése:

Egy francia filmet keresek, aminek a sztorija nagyon hasonlít a jfk elleni összeesküvésre, ismeritek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 01:46
 1/5 HalkHogen ***** válasza:

Z, avagy egy politikai gyilkosság anatómiája

?

2013. márc. 31. 07:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,ez is emlékeztet rá,de nem az:)A keresett film végén ha jól emlékszem,lelőnek egy embert az irodájában,miközben egy magnószalagot hallgat.
2013. márc. 31. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Francia címe: "I comme Icare" (I mint Icarus) volt, a magyar címét sajnos nem tudom.

Yves Montand játszotta a főszerepet, őt lövik le az irodájában a film végén, miután már csaknem megfejtette a gyilkosságok elkövetőinek kilétét és okait.

Egyik kedvenc filmem.

Ha van automatikus fordító a gépeden, tudok küldeni linkeket, sőt franciául az egész filmet is meg tudod nézni.

Próbélj rákeresni a Wikipedián Yves Montand filmográfia címen, talán ott megtalálod.

Én is utánamegyek mégegyszer.

2013. márc. 31. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Rákerestem magyarul, de az I...comme Icare (1979) címét csak franciául adja meg, és rákattintani sem lehet...

Sajnálom. Te hol láttad?

[link]

2013. márc. 31. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Igen erre gondoltam,én magyarul láttam régen,rákerestem youtubon,és ott fenn is van,köszönöm a segítséget! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eybGu..
2013. márc. 31. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!