Mi a véleményetek a Vámpírnaplók legújabb, 04X18 -as epizódjáról?
Nekem tetszett!!!
Örülök Elijah visszatérésének(Ö a kedvencem az Ösök közül),mert vannak "EMBERI" érzései.Damon és Stefan hozták a formájukat(bár Stefnél szerintem betelt a pohár-és egyet értek vele,élje csak a maga életét)!!!Rebekahnak megint nem jött össze az emberség.....viszont Kathrine nagyon meglepett,mert szerintem a maga módján tényleg szereti Elijah-t!:*
Elena...visszasirom a régi Elenát(habár tényleg hagyni kéne Öt a francba,ha egyszer nem akarja bevenni a gyógyirt),de eszembe jut az elsö
évad,amikor még minden "rendben" volt....bocsi,hogy ennyit irok,de ez a véleményem...:))))
Nekem is nagyon tetszett! Én még Klaus-nak és Caroline-nak nagyon, nagyon szurkolok, ők a kedvenceim! <3
Hát, igen Elena, mint a gonosz... Engem őszintén szólva hidegen hagy, mert a kezdettől fogva utálom a csajt, de abban igaza van, hogy az ő döntése, hogy beveszi-e a gyógyírt vagy sem.
Na, meg Elijah! <3 Szerintem Katherine tényleg szereti őt. És azt vettem észre, hogy Rebekah-t is egyre jobban kedvelem, úgy értem, így sokkal jobb, mint mikor egy idegesítő szőke r*banc volt, most sokkal szerethetőbb!
És kb. ennyi! De nagyon tetszett! Várom már a 19. részt.
De amúgy miért csak 3 hét múlva jön?
Ja, értem!
Akkor most várhatok egy ideig! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!