A BBC-s Sherlock c. sorozat és a régebbi Sherlock Holmes filmek mennyire hasonlítanak?
Én szeretem a Brett és a BBC-s Cumberbatch-féle változatot is.
A régiekből még nem láttam minden részt, de szerintem amennyire hasonlítanak, épp annyira különböznek is. Nehéz kérdés.
Az, hogy neked tetszene-e a régi attól függ, mit szerettél meg az újban. Szerintem a régi is izgalmas, de valamivel lassabb, nem annyira pörgős. Én humorosnak találtam azt is, de talán nem annyira nyilvánvaló benne egy-egy poénos jelenet, mint az újban.
A régi Sherlockban is briliáns a rejtélyek megoldása, de abban a pár részben, amit én láttam nem volt meg az az "őrültség", ami az új Sherlockban.
Azokra a részekre gondolok, amikor pl. BBC Sherlock ugrál örömében amikor megtudja, hogy a sokadik áldozatnál végre van üzenet is és hasonlók. A régiben Sherlock valamivel visszafogottabb ilyen téren, bár a színészi játéka fantasztikus (igazából mindkettőnek) és nagyon jó nézni azokat a filmeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!