IMDb-n láttam hogy a Van Helsing 5.8-at kapott, csak szerintem alulértékelt?
Figyelt kérdés
ha vámpiros,vérfarkasos filmről van szó mit ajánlotok még? underworld-et is láttam aki meg a twilight-al jön annak csak annyir hogy a vámpir elég ha fény éri :)2013. márc. 28. 11:17
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten túlértékelt, az átlag bugyuta amerikai néző igényeit megcélzó vacakról van szó.
3/3 anonim válasza:
A Rotten Tomatoes-on meg csak 4.2-t adtak rá a filmkritikusok, ehhez képest az 5.8 egész jó. Az ilyen laza, CGI effektek hajtotta tömegfilmek nem is szoktak olyan magas pontszámot elérni, még akkor sem, ha amúgy saját "műfajukon" belül jó filmnek számítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!