Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Igaz hogy,16. évad után véget...

Igaz hogy,16. évad után véget ér a South park?

Figyelt kérdés
Habár nem csodálkoznék rajta hogy, vége mert többször perelték.
2013. márc. 28. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
szerintem vége
2013. márc. 28. 08:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van vége, csak változik a struktúra. Nem 2x7 rész lesz egy évad, hanem 1x10. Most ötletelnek kicsit rajta, asszem októberben tér vissza, de ez az infó már nem biztos. Szerinted nem lett volna nagyobb hír ha befejezik a South Parkot? A per nekik nem akadály. :D
2013. márc. 28. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Végül is nem lennék meglepődve mert a 10. évad utáni részek elég bénára sikerültek. persze még így is vannak nagyon jók, de már egyre unalmasabb, nincsenek túl eredeti poénok, ratyi az egész már. Persze még nézem de már nem visítok rajta úgy mint a régebbi részeken :S

Én úgy tudom 2014 ig vannak szerződésben amennyire tudom 17. és 18. évad még meglesz csinálva, de úgy tudom hogy utána már teljesen vége lesz.

Azt is hallottam már, bár ez inkább csak pletyka mert én erről hírt nem találtam csak hallottam egy ismerőstől hogy a stáb is tervez egy másik sorozatot. Kb hasonlóan ahogyan a Family Guy szerkesztői is csinálták hogy több sorozatot csináltak azzal a grafikával meg mindennel csak más szereplőkkel, állítólag a South Park készítői is erre készülnek, csak más szereplők, és más alaptörténet lesz és teljesen más címe is lesz.

de szerintem ez csak egy pletyka, senki ne vegye készpénznek, én sem találtam róla semmi különös infót, csak hallottam egy ismerőstől.

2013. júl. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!