Epizodikus sorozatokat addig tudod húzni, amíg van elég nézője, és a szereplők sem kérnek irreálisan magas gázsit érte. Így akár több száz rész is lemehet belőle.
A kérdésed úgy hangzik mintha zavarna, de akkor egyszerűen ne nézd. Széles a sorozatkínálat.
Hát nem is nézzem csak ha reklám van és azt mutatják már idegesít.Nem bírom már.
+ a tesóm akivel egy szobában vagyunk mindig azt nézni...
"Hát nem is nézzem csak ha reklám van és azt mutatják már idegesít.Nem bírom már. "
Én meg a valóvilág és az éjjel nappal Budapest című alávaló szennyműsorokat utálom,mégsem veszik le. Akkor már inkább a Cobra 11. Mellesleg élnék azzal a mondattal,amit a valóvilág és egyéb szennyeket pártolók gyakran vágnak a fejünkhöz:"akkor nem kell nézni..."
Nem kell nézni...
Én már eljutottam oda, hogy a híradókon kívül semmit nem nézek a tévében, a kulturális igényem a filmek terén másképp oldom meg.
Ha egy szobában vagy a tesóddal, neked akkor sem kell nézned! Tudod, van az a dolog, amit úgy hívnak, hogy láb. Fogod magad és szépen kimész a szobából, amikor azt nézi és valami hasznossal töltheted el az időt.
A reklámról pedig el lehet kapcsolni! Amikor reklám van kapcsolj el és pár mp múlva kapcsolj vissza!
Húha! Eget rengető tanácsokat adtam! Gondolom ezek még csak eszedbe sem jutottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!