Milyen izgalmas, "havas" filmet ismertek?
Lavina cimszó alatt egy csomó filmet csináltak.Pl.David Hasselhoffal, de van annál ujabb is.
Vagy ott van a Tortura, Stephen Kingtől.
Helo!
Nos, akkor javaslom a kritikustomeg.org nevü oldalt, ahol a kulcsszavak resznel a megadott szavak alapjan kereshetsz filmet. Igy szerintem megtalalhatod, amit kersel, cask szükitsd egyre jobban a keresest. En is igy talaltam meg több tucatnyi filmet, amit kerestem.
Sok sikert!
Yellow Fangs(Sárga agyarak)-japán medvevadászós film,télen játszódik
Kutyahideg-kutyamentős kalandfilm
@wicked_game
tudnál nekem segíteni? Rámegyek,hogy kulcsszavak,de semmit nem ad ki,csak egy fehér képet. Magyarán nem jön be az oldal. Ez miért lehet?
Helo!
Rakerdeztem, mert nekem is azt hozta be, de mar jo. Szerintem csak egy kis atmeneti hiba volt. Opera alatt neztem.
Szoval mar mködni fog :). Egyebkent javaslo ma regisztraciot is, hiszen akkor ertekelni lehet a filmeket es bejelölni, hogy lattad. Tovabba azt is be lehet, hogy meg akarod e nezni a meg nem ismert müveket, megnezni a velemenyeket, lathatod hogy a többiek szerint milyen az atlaga... agyon hasznos oldal :).
Amugy beugrott meg egyfilm: Stalingrad. Igaz, ez haborus, de kijut a telböl böven mindket felnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!