Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akiknek tetszett a Twilight...

Akiknek tetszett a Twilight saga-nak bármelyik része, miért?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszett mindegyik rész, mondhatin már fan vagyok. :) Arra lennék kíváncsi, hogy akinek szintén tetszett, az írja már le nekem legyen szíves, hogy miért tetszett! +kedvenc szereplő, kedvenc jelenet, stb. :))

előre is köszi mindenkinek: 14/L

2013. márc. 25. 15:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

nos. én nemrégen láttam a tvben egy részletet és azonnal felkeltette az érdeklődésemet. megnéztem interneten, és hát kiderült hogy a nagy twilight film egy része volt. no gondolta akkor megnézem. hiszitek vagy sem, nem aludtam. egymás után néztem a részeket, lehetetlenség volt abbahagyni. pedig nagyon álmos voltam mikor elkezdtem, de már onnantól kíváncsi voltam hogy belépett a suliba edward. amikor pedig megmentette bellát már olyan éber lettem hogy tudtam, én le nem fekszek aludni amíg ezt végig nem nézem. egy isten volt aki ezt kitalálta és ilyen jól filmet csinált belőle. azóta is állandóan megnézem újra meg újra.

nekem egyszerűbb ha azt mondom mi nem tetszett benne. a második részben amikor bella szenved azt mindig elpörgetem. gyűlölöm végignézni ahogy sikít ahogy szenved. legelsőnek végignéztem azóta többé sose.

kedvenc jeleneteket nem tudok írni mert azzal tulajdonképpen az egész filmeket leírnám.

bárcsak lenne még egy 6. meg 7. és így tovább része. egyszerűen szuper az egész.

2013. júl. 28. 01:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a filmet,de könyvben sokkal jobb,sajnos sok jó rész kimaradt a filmből,viszont vannak olyanok amiket hozzáraktak és jó lett pl.mikor a farkasok megakarják ölni Renesmeet Jacob átváltozik és Edward mondja hogy megtörtént a bevésődés nem fogják bántani :)ez a kedvenc jeleneteim közé tartozik.Az is jó amikor Carlisle Bella karját varja össze.

Kedvenc szereplőim:Carlisle és Emmett

2013. júl. 28. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!