Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Egy családban meghal a feleség. A pszichológus apuka úgy dönt a lánya érdekében, hogy (talán) New Yorkból vidékre, a városon kívülre költöznek, egy kissé elhagyatott, erdős helyre. A lánya aztán egyszer csak elkezd furán viselkedni, mintha valakivel mindig beszélne, játszana, de apja nem látja. (Talán Jack a neve? Nem tudom.) Végül kiderül, hogy a pszichológus apa skizofrén, és ő maga gyilkos is talán.
Már elég régen láttam a filmet, de szívesen újra nézném. Tudja esetleg valaki, melyik filmről van szó?
2013. márc. 23. 19:07
1/5 anonim válasza:
Hú ez engem is érdekelne -bocs az offért-
2/5 anonim válasza:
Talán a Bújócska(Hide and Seek) című filmre gondolsz?
3/5 anonim válasza:
Hááát a Hívatlan vendég azt hiszem ilyesmi,bár ott a lány skizofrén.
És igazából annak is csak az eredetijét láttam.
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok-nem,biztosan nem az,amit én mondtam. Elnézést :)
5/5 A kérdező kommentje:
A Bújócska az, köszönöm szépen a segítő választ, és a többiek közreműködését is! :)
2013. márc. 23. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!