Mi ennek a japán filmdrámának a címe?
Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt láttam a Duna TV-n, ha jól emlékszem. Egy japán férfiról szól, akinek meeghal a felesége. Elütik bevásárlás közben. A nő ruhamániás volt, volt egy hatalmas gardróbja a lakásban. A férfi ezután házvezetőnőt keres, aki pont olyan méretekkel rendelkezik, mint a felesége, és a feleség ruháiban is járatja, ha jól emlékszem. A film nagyon lehangoló és szomorú, a zenéje pedig gyönyörű. Ha jól emlékszem a film címe egy név, ráadásul egy T betűs név, de ez nem fix. Előre is köszönöm a választ.2013. márc. 23. 00:14
1/2 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék,ez nem az véletlen?
Bár leírás alapján kicsit sem tűnik annak,de azért hátha...
Megpróbálok utánakérdezni egy ázsiaifilmes fórumon.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez az a film. A vicces az egészben, hogy tudtam, hogy tudom a címét, csak tegnap nem jutott eszembe és ráhagytam, aztán most, ahogy beléptem az oldalra megnézni, hogy jött e válasz, egyből beugrott, hogy Tony Takitani:) 100%, hogy erre a filmre gondolok, még ha a leírásom nem is egyezik a portos leírással. köszönöm a segítséget.
2013. márc. 23. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!