Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami JÓ film estére?

Valami JÓ film estére?

Figyelt kérdés
Sehol sem találok olyat ami nézhető lenne.Vagyis találok...de már minimum kétszer láttam. Tudom,hogy van pár poszt,hogy "Tudtok jó filmet estére?"De oda a kommentelők nem írtak semmi újjat.Nos,Én igazándibol horrort szeretnék nézni,de ÉRTELMES,vicces vigjátékot is szivesen elnézegetnék az ágyba:) Várom a válaszotok,köszi.
2013. márc. 21. 21:23
 1/7 anonim válasza:
100%

hmm..igy jártam anyátokkal?bár az sorozat :DDD na de am van egy olyan hogy Fogadom,kicsit szerelmes de nekem tetszett ;)

L/19

2013. márc. 21. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, a fogadom jónak túnik,megnézem!!:) De még jöhetnek ötletek!
2013. márc. 21. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Horrort ajánlok természetesen:

Grave Encounters 1,2

Sziklák szeme

Végső állomás 2,3,5

Az út (világvége film, a legjobb fajtából)

Hasadás (debil világvége film, az emberi megrökönyödésről, megzavarodásról szól)

Kísértetjárás Connecticutban.

2013. márc. 21. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Horror: Freaks, Dellamorte Dellamore, Tortúra, A dolog, Deliverance, Peeping Tom, Hellraiser, Meghallgatás, Két Nővér, Ringu, Elátkozottak falva, A testrablók támadása - eredeti és remake. Låt den rätte komma in, Psycho, Adsz vagy kapsz.

Vígjáték: Hisztéria, 500 nap (nyár), Diploma előtt, Ed Wood, Dollárpapa, Életrevalók, A kölcsönkért kastély.

Jó szórakozást!

2013. márc. 21. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Lesz miből válogatnom:)ment a zöld pacsi! (amugy a fogadom rohadt jó,bá a vége kicsit szomorú:))
2013. márc. 21. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Páros mellékhatás, Nagyfiúk, Az igazság ára, Szeretni bolondulásig, Lagzi-randi, Orvlövész, The tall man, Disturbia...szerintem ezek jó filmek :)
2013. márc. 22. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:

martyrs(horror)

30 nap éjszaka sötét napok (horror)

2014. márc. 11. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!