Online érdemes nézni a filmeket (mozizz.hu pl. ), vagy inkább torrentről letölteni?
Figyelt kérdés
Én eddig torrentről töltöttem, de úgy hallottam meglehet nézni online is helyben és nem kell várni míg egy adott film letöltődik.Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 17. 01:08
1/6 anonim válasza:
Mi torrent oldalakról töltsük le a filmeket!
2/6 anonim válasza:
Mindkettőnek vannak előnyei, és hátrányai is. Mert a torrentet vissza is kell töltögetni, csak akkor tudod leszedni, ha normálisan seedelik. Viszont ha már egyszer leszedted, azt már bármikor megtudod nézni, meg ha van egy normális sebességű neted, akkor egy 7000 megás film ripsz-ropsz lejön, de online sasolásnál semmit se ér a neted, mert csúcsidőben a buffer is lassú, míg betölti a filmet.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem lassú(1, vagy 2 megabite/sec) ezzel egy jól seedelt torrent(amit kb. 90-nél többen seedelnek) olyan 2 óra alatt jön le, de úgy összességébe másfél és 8 óra között jönnek le a filmek:D.Online nézegetősön meg van ami nem is bufferingel, van ami nagyon nagyon lassan tölti be a filmet, de van ami gyorsan, szoval....én arra jutottam, hogy a torrent egyszerűbb és kevesebbet kell "fölötte ülni" míg töl, viszont a neten nézősek átlagba gyorsabbak.
2009. szept. 17. 19:19
4/6 A kérdező kommentje:
míg töl helyett míg tölt.Elnézést:D
2009. szept. 17. 19:20
5/6 anonim válasza:
Neten nézős sem lehet gyorsabb, mivel ott is ugyanúgy le kell töltened. Ha gyorsabb, az csak a rosszabb minőség, ergo kisebb méret mellett lehetséges. Vagy az jelenthet még előnyt, hogy miközben nézed, aközben tölti a többi részét, de már ahhoz is elég jó sebesség kell, hogy folyamatosan tudd nézni. Torrentnél meg kell várnod, míg az összes fájl lejön, mert nem szekvenciális tölt. Régebben, pl. ftp-nél egy 1 fájlos filmet már kezdhettél nézni míg töltötte.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ment a "hasznos" mindre:P
2009. szept. 21. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!