Mi a véleményetek a Pretty little liars 3. évadjának utolsó részéről?
Figyelt kérdés
"spoiler"
Szerintetek ki a vörös kabátos lány? Ki volt az erdőben az a kapucnis barna hajú lány akit nézett Toby mielőtt leütötték hátulról? Mi lehetett az autó csomagtartójában? Mi a véleményetek erről az évadzáró részről? :)
2013. márc. 21. 10:54
11/14 IviczK válasza:
Szerintem Alison nem halt meg, de mégsem ő Red Coat, szerintem. Szerintem CeCe Drake és a csomagtartóban pedig el tudom képzelni, hogy Wilden nyomozót találják a lányok. A barna hajú csaj szerintem Shana (vagy mi a nevexd). Nagyon izgalmas volt, de mivel büntiben vagyok ezért csak sokára nézhetek részt:@:(Imádom ezt a sorozatot<3
12/14 IviczK válasza:
Nekem nagyon tetszett. Nekem is van egy olyan érzésem, hogy Alison Red Coat. De értelme és logikája az semmi. Hiszen az úgy túl egyszerű lenne szóval. Egybt egy döglött malac van a csom. tartóban.
13/14 anonim válasza:
Sziasztook:)
Most hogy megjelent a PLL 6ik évada :)) egyszerüen imádom :D
A vörös kabatosról én is azt hittem h Alison de ha Ali volna akkor miért csinalná ezt mert Mona az mondta h a vöröskabátos irányít mindent mármint az egész "A" bandát...mármeg itt van ez a Charles meg Lesli :)) nagyon kiváncsi lettem
14/14 A kérdező kommentje:
szerintem sem rossz ez az új évad, bár kezdenek teljesen átmenni thrillerbe... én szeretem az ilyesmit, de aki nem szeret ijedezni annak lehet, hogy kicsit sok. Amúgy én nem bírtam ki és már rég rákerestem neten, hogy mi lesz a vége, így sajnos már nem annyira izgalmas, sőt érthetetlen néhol. kíváncsian várom hogy fognak kihozni ebből egy értelmes befejezést, és hogy magyarázzák meg a dolgokat, mert elég sok szál elvarratlan még.
2015. júl. 11. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!