Mi a kedvenc filmetek? Leírnátok röviden a lényegét?
Amerikai história x
Derek Vinyard jogosnak vélt elkeseredettségében csatlakozik a rasszista fehérekhez. Egy ízben két szerencsétlen fekete megpróbálja ellopni a kocsiját, erre megöli őket. A rács mögött Derek világról vallott elképzelései 180 fokos fordulatot vesznek. Szabadon bocsátásakor igyekszik öccsét, Dannyt letéríteni a rossz útról.
Shop-Stop
Dante Hicks szívesen aludna egész szombat délelőtt de reggel a főnöke telefonon arra kéri, hogy ugorjon be pár órára helyettesíteni a boltba, ahol Dante egyébként munkaidőben eladó. Barátja, Randall a bolt melletti videótéka eladója, de nem zavartatja magát bezárni a tékát, hogy egy kis időre Dantéval lóghasson. A pár óra viszont kinyúlik az egész napra, mivel Dante kollégája valamiért nem érkezik meg, közben pedig ott lenne a délutáni hockey edzés és egy zavaró hír is érkezik: Dante exbarátnője éppen hozzá készül menni egy híres építészhez. A hangulat csúcspontját a bolt előtt falat támasztó és füvet áruló Jay és Néma Bob adja meg
Miért lettem leszavazva!?
Leírtam a filmet és rövid tartalmát!
mindenki le lett szavazva
nem éri meg ezzel foglalkozni, ezen az oldalon mindig fenn áll annak az esélye hogy hiába adsz rendes választ valaki lepontoz -.-'
Életrevalók:
Van egy gazdag mozgássérült férfi és úgy hozza a sors, hogy találkozik a priuszos, fekete Dris-sel. A férfi ápolót keres, és végül Dris elvállalja. A két férfi összebarátkozik.
:)
nem is rád gondoltam, általában pont más válaszadók pontozzák le az embert
én is mindenkinek zöld kezet adtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!